För det är ;)

God Middag =)

Då var det lördag.... IGEN! Veckorna bara fullkomligt springer förbi, har inte en aning om vart dom tar vägen eller vad jag gör med dom. Men det kan ju kvitta, egentligen. Man borde tänka framåt, annars begränsar man sig. Man kommer inte längre genom att tänka på det som varit och undra om man hade kunnat göra något annorlunda, det får helt enkelt gå som det går. Det är mycket bättre att inte oroa sig =)

Solen skiner idag och jag hoppas att det blir lika fint som igår, fast med mindre blåst. Det blåser ALLTID i detta jävla landet, det är få dagar det är helt vindstilla. När det sen dessutom ÄR vindstilla,då är det på kvällen när man som minst vill ha (Eller man vill ha det på kvällen också, men ändå :P:O) det. Vilket jävla I-Landproblem detta är då. Vindstilla eller ej, så man kan sola. Traaagiiiiiskt Jessica!

Ha det fint, take care och gör inget som jag inte skulle göra ;)

// j e s s s ii e //

Btw, jag vill ha nästa vecka. NU! Please!

Oj, förvirrad på riktigt!

God Eftermiddag (Eller kanske kväll?)

Hemma igen efter jobb. Förvisso har jag varit hemma en stund, rättare sagt en 45 minuter kanske. Ska ingenstans heller, det orkar jag inte. Sparar mig till bion med Josefin imorgon, sen får man se. Nåt oväntat kanske dyker upp :P Är lite seg idag faktiskt, och såg precis att jag har nåt sånt där jävla kort till någon klubb i Malmö. Jag och en Vän kommer in för halva priset och handlar för halva priset i baren fram till kl 01.00. Det är ändå helt okej. Kanske något för mig och Josefin efter bion? :P Haha! Aja, vi får se vad det blir av det. Kanske är så trötta att vi inte pallar nåt.

Annars?
Ska duscha och sånt så fort mina föräldrar åkt, de ska till någon klubb som firar 40 år. Ska bli skönt att få vara lite ensam, bara jag, godis, cider och en bra film. Som jag för övrigt fått hem från LOVEFiLM =) Happy Feet blev det denna gången, så jag hoppas att den är lika bra som Alvin & Gänget :O =D

Take Care & gör inget som jag inte skulle göra! ;)



// j e s s ii e //

Just one look at you

Helt ärligt... Man blir GALEN!!

Har sett de sista avsnitten av Grey's Anatomy och Desperate Housewives. Man kan säga att jag verkligen HATAR!! när det är säsongsuppehåll, man kan fan bli dum i huvudet för mindre. Såna jävla spännande och frågväckande (Finns det ens ett ord som heter så?:P) avsnitt kan man INTE sluta med. Mööög!! Säger jag på det, plus att man måste vänta hur länge som helst på nya avsnitt. MINUS på det.!

Annars då?
Jag köpte nya shorts idag, tyvärr en storlek för stora. De fanns i ljusa och mörka, naturligtvis finns de ljusa inte i min storlek. Men köpte de i alla fall, de mörka föll mig inte i smaken. Gjort lite ärenden åt min kära mamma, medan hon var hos frissan. Givande dag för alla. Plus lite husligt här hemma, så som att hänga ut tvätt samt stryka. Flitens låga har verkligen brunnit här hemma idag :P Imorgon är det dags för jobb, 10-16.30. Känns inte för jävla uppmuntrande, speciellt inte när mamma säger att det ska regna och denna unga damen INTE äger några regnkläder. Woho!! :P =D

Bilder dyker kanske upp imorgon, beror på om jag kommer hem tidigt eller sent.
Ha det fint med er och dröm söta drömmar sen ;)

// j e s s ii e //

Jaa, jag vet.

God Kväll!

Inte så längesen, men tillräckligt kanske. Internet har legat nere och jag har inte varit hemma och en massa andra saker. Vet faktiskt inte riktigt hur jag mår nu, men å andra sidan. Vet jag någonsin det egentligen? Ibland börjar jag tvivla, väldigt mycket också. Fast jag tycker att jag ägnar så mycket tid åt att känna och tänka, så blir jag ändå aldrig så mycket klokare som jag skulle vilja. Bättre att sluta känna & tänka.

Nu ska jag fixa lite grejer, ha det fint!

// j e s s ii e //

You know what they say ;)

Good Morning Sunshines!

Inte för att min morgon började så bra, men men. Man ska inte deppa, ska snart ut i trädgården och sola. Ska först bara hitta en bra filt att ligga på, den vanliga är upptagen med annat. Men det ska nog lösa sig och bli bra i alla fall, det finns alltid något att tillgå i kriser som denna :P Hahah! Nae, jag får skärpa mig. Var ute hela dagen igår, nästan. Bortsett från de där timmarna på morgonen, men det var najs. Förhoppningsvis fick man lite färg av att springa runt i Malmö i flera timmar =D

Annars idag?
Händer nog inte så fruktansvärt mycket, vara ute hela dagen och kvällen. Dra igång en film när det börjar bli för kallt ute, sen lägga sig och vara helt utslagen. Så det ska vara. Är man ledig så är man, för sen väntar en massa jobb och då kommer man inte ha tid att ligga och slöa. Man får passa på helt enkelt!

Take Care! Glöm inte solskydd ;)

// j e s s ii e //

Underbara ....

Lite fattigt med inlägg av mig, I know.

Jag har varit ute större delen av dagen, först turen i Malmö med Sara och sen hemma runt 6-tiden och sen fortsatt vara ute sen dess. Synd och skam att sitta inne en såhär underbar dag ju :O Bilder på mina inköp kommer imorgon, orkar inte klydda med det nu. Är alldeles för trött för det, varit en lång dag. Trots att jag kom upp senare än vad som var planerat. Skulle upp runt 9, men råkade somna om och vaknade halv 11. Fast antagligen behövde jag sova..

Ha det fint och sov sött!

// j e s s ii e //

Som dansar på dunkuddar

You dream about going up there, but that is a big mistake.

Strålande solsken idag också, kan det bli mer underbart???
Nej, jag tror inte det. Eller joo, att Sara och jag får bestämt datum till vår Göteborgsresa och att man hittar något roligt idag kan göra dagen snäppet bättre =D Förresten, Hej på er! =) Helt uppspel och lite halvt stressad, måste till banken plus att jag måste posta en film. Men men, ska nog hinna. Måste bege mig snart bara =)

Måste ladda mp3n, såg att där var relativt lite batteri. Det går inte för sig, mp3 utan batteri är döden. Lång tågresa osv, funkar inte utan musik...... Man har vant sig vid det nu, efter 5 långa år med mp3. Lite glad musik och dagen är räddad ju =D Jaa, jag är helt happy idag!

Ha det super idag!

// j e s s ii e //

I'm in love

Klockan står just nu på 22:42.

I alla fall nu när jag började skriva. Såg Alvin & Gänget, för jävla härlig film. Ni som inte har sett den...... Jaa, ni BORDE verkligen göra det. Sötare och roligare film får man leta efter, de där små jordekorrarna. OMG! SÅ jävla söta! =D Hade kunnat se den igen, men ska skicka tillbaka den imorgon så jag kan få en ny film. Är ju som bekant medlem i LoveFilm, bestämde mig för att testa och se om det är nåt. Jag gillar ju film så =)

Min hals är inte riktigt kompis med mig, hostar och sånt otrevligt. Hoppas det är bättre imorgon, palla springa runt i Malmö och hosta halsen av sig. Min röst är inte riktigt stadig heller. Men men, inget som inte lite halstabletter inte kan ordna. Får köpa såna med honungssmak, JÄTTEGODA ju =D

Aja, Sweet Dreams!

// j e s s ii e //

I'm walking on sunshine

Wise up now, or pay the cost.

Jag mår bra, fortfarande så mår jag bra. Har börjat bli helt galet hungrig, annars bara bra =) Det gillar vi, väldigt mycket. Solen skiner fortfarande från en klarblå himmel, UNDERBART! Varmt är det också, hoppas på samma väder imorgon. Dååååå.................... *trumvirvel*........................................................ Ska jag och käraste Sara gå på stan. Shopping och börja planera vår resa till Göteborg, börja dra ihop sig nu ju. Eller, nästan i alla fall :P Roligt ska det bli =D

En lite effektiv dag, städat mitt rum och min toalett (Yes, jag har en alldeles egen toalett. Det ni!! ;P) Den är väldigt fin, nu i alla fall. Jag har gjort ett bra jobb med den =D Jaja, nog om det. Veckan ser ut att bli lugn i alla fall, om inget oförutsett händer vill säga. Högst otroligt, men man ska aldrig sluta förvåna sig =)



// j e s s ii e //

Btw, om man vill. Så får man GÄRNA hjälpa mig med min design! (A) ^^

We were ....

God Middag mina vänner =)

Idag är en trevlig dag. Det är fint väder, jag mår bra, jag fixar och donar för att få allt fint. Inte av någon speciell anledning egentligen, nej. Faktiskt inte. Mest bara för att jag mår så bra när allt runt omkring mig är fint, fast så är det väl förstås för de flesta egentligen? Har även fått upp mina 2 tavlor som jag pratade om för så längesen, bytt ut mina hundtavlor (Som förövrigt är URGAMLA!). Så nu är det jättefint =) Dyker väl upp bilder på det senare också =)


Så, anyways. Dyker lite bilder på allt möjligt, lite senare. Har inte riktigt tid nu.

Take Care!

// j e s s ii e //

Go on and ....

We got along til you did that.

Det är en helt underbar söndag, solen skiner från en klarblå himmel och och det är varmt. En riktig sommardag kan man säga! Dock började den desto sämre, nämligen med regn, åska och blixtar. Helt galet! Men men, det sägs ju att efter regn kommer solsken och jag antar att det stämmer =) Jag är i alla fall helt lycklig! Jag hoppas.....

Kiss the girl.....



Tänk vad lite solsken kan göra. Underbart! Annars har det varit en lugn och skön söndag faktiskt, hittills. Får se vad kvällen har att erbjuda, är ju trots allt ledig imorgon och resten av veckan förutom fredag. Då ska det jobbas mellan 10 och 16.30, helt okej. Lagom och komma vid 10, då går dagen rätt så fort faktiskt =)

Well, take care! ;)

// j e s s ii e //

Snart så!

Egentligen.

Känner inte alls för att skriva, så jag vet inte riktigt varför jag gör det. Detta inlägget började jag t.o.m på igår, men pallade inte skriva det färdigt. Gör det egentligen inte idag heller. Men något får man ju skriva, eller egentligen behöver jag inte. Men helgen har i alla fall varit trevlig =) Midsommar bestod av massa filmtittande och igår blev det lite fest med föräldrarna och deras vänner. Idag är man lite seg faktiskt.... Funderar på att ta en dusch och vila en stund, sen får man se vad denna söndagskväll har att erbjuda =)

Hoppas ni andra i detta avlånga land har en trevlig/rolig helg =)

// j e s s ii e //

Is this the real life?

Midsommarafton. Känns verkligen inte som det.

Den där speciella midsommarkänslan brukar alltid infinna sig, åtminstone på morgonen. Men inte idag, inte denna ganska så blåsiga och lite halvmulna fredag. Men hey, det är väl den svenska sommaren i ett nötskal? Right? Man ska inte deppa för det, det blir precis vad man gör det till ju. Sitter i alla fall här och försöker lyssna på någon musik som gör mig på lite mer festligt humör, trots att jag faktiskt inte ens ska festa idag. Tror det blir en kanonkväll ändå (=

Vet inte riktigt vad det är med mig.

Äähh, det kommer inget mer. Tankarna bara springer iväg till andra ställen. Ska nog lägga mig i sängen och läsa lite igen, försvinna in i en annan värld för en stund. Jag behöver det, koppla bort allt annat som jag inte kan ta itu med för jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Förhoppningsvis får jag någon sorts bukt med det här någongång snart..

Ha en förträffligt bra midsommarafton med massa jordgubbar!

// j e s s ii e //

Take me down, take me away.

Inte ensam hemma längre.

Tycker faktiskt det är tråkigt, har precis börjat vänja mig och atmosfären i huset blir helt annorlunda när föräldrarna kommer hem. Både på gott och ont förstås. Men i nuläget föredrar jag att vara ensam och önskar mer än någonsin att jag inte bodde hemma eller att jag i alla fall hade någon som jag kunde flytta hem till... Fast jaa, då är jag ju inte ensam. Men jag är i alla fall inte hemma. Föräldrarna har dessutom semester i 2 veckor nu, med glimten i ögat blir jag utsparkad (Inte på riktigt ju, men jag önskar att jag hade någonstans att ta vägen i 2 veckor faktiskt).

Har planer för imorgon, hoppas det blir en trevlig kväll. Blir inget typiskt midsommarfestande, nej. Det blir faktiskt en lugn kväll, med massa filmer. Är inte så sugen på att festa faktiskt. Kanske ta en cider eller två, bara för att det är gott. Men inte mer än så. Nej, inte bli full och sånt. Kanske på lördag, fast jag vet inte. Ingen att dra ut med ens..

Take Care!

// j e s s ii e //

I don't know leave how to you

Hemma.

Inte mycket klokare av dagen idag, snarare ännu mer upp och ner.
Jag förstår mig inte på mig själv faktiskt.

Börjar kl 10 imorgon och går till 16. Rätt soft dag, ska nog slänga mig i soffan och glo tv. Rejäl sovmorgon imorgon, det gillar vi. VÄLDIGT mycket! =D Är rätt så trött nu faktiskt, det märks att man varit igång precis hela dagen.. Lyssnar på för tillfället på Bonnie Tyler - Making Love Out Of Nothing At All.

Ha en fortsatt mysig kväll!

// j e s s ii e //

What if

Snart... Snart är det dags...

Dags att krypa ner i sängen, sova och vara pigg inför imorgon. Det blir en lång dag ju =)
En trevlig sådan hoppas jag också jobb från 9 - 12.30. Kanske stannar jag till halv 2, åker in till Malmö. Glor rundor i diverse affärer och tittar ut vad jag ska köpa när jag och Sara har vår shoppingdag ihop, sen drar jag till Lund och umgås med lite härligt och mysigt folk. Yes, det blir nog en trevlig onsdag.

Trött som ett helt helvete är jag, så ha en supermysig tisdagkväll!

Sweet Dreams!



// j e s s ii e //

Imponerande .... !

Lång dag på jobbet, det känns. Är helt slagen.

Märks att man inte längre än ensam hemma, det blir en annan spänning i luften och jaa. Det bara känns, både på gott och ont. Har nästan börjat föredra att vara ensam hemma nu, det är faktiskt rätt skönt. Jag kan göra vad jag vill. När jag vill. Hur jag vill. Med vem jag vill. Aja, blir nog ensam fler gånger. (Jaa, jag vet att jag har gnällt över att jag är ensam mycket. Men man vänjer sig faktiskt och jaa, tydligen har jag gjort det.) Mirakel kan fortfarande inträffa, haha :P

Min första film från LoveFilm har kommit  idag och jag blev medlem där i söndags, det är snabba ryck tycker jag. Ska nog se den idag, så jag kan skicka tillbaka den imorgon. Kommer ju inte komma hem förrän imorgonkväll någongång, dock inte fööör sent. Ska jobba 10 - 13 (Eller 10-16) på torsdag, då vill man vara utvilad om man får de där extra 3h. Tur man börjar 10 iaf, en rejäl sovmorgon. Kan gå upp typ 8 =D

Take Care!

// j e s s ii e //

Won't you stay the night?

Det.... Blev...... Brudens Bäste Man =)

Sitter nu och slår ihjäl lite tid på msn, ska väl lägga mig vid 11. Får ju trots allt en "sovmorgon", börjar 9 och kan sova till halv 7-7. Det är rätt trevligt ^^ Alcazar - Stay The Night ur högtalarna, inte så bra sådär innan man ska sova. Då blir man helt uppåt och festsugen :P Aja, det blir nog någon helg det också...

Well, ha en trevlig kväll/natt och Sweet Dreams!

// j e s s ii e //

You're like perfection

Det är en jävla tur att jag har koll..

Var ute på en lite promenad precis, en sån där skingra-tankarna promenad. Pink - Sober i mp3n, på något sätt berör den mig. Vet inte riktigt, tankarna kring vissa personer. Mina känslor och det jag faktiskt vill göra. Faktiskt är det rätt jobbigt... Man vill säga och göra så mycket, men med rädsla för resultatet gör man inte ett skit. Inte särskilt begåvat men sådan är människan (Läs : Jag/Jessica), bara backar och väntar på ett resultat. Som aldrig kommer dessutom. Är man dum så är man.. Det är inte lätt, men å andra sidan är det egentligen inte särskilt svårt heller. *suck* på mig själv...




Resten följer i min bdb =)

// j e s s ii e //


Putting my emotions to work

God eftermiddag, eller nästan God kväll...

Kl är redan 17.52, var fan har denna dagen tagit vägen egentligen? Jobbade ju inte så länge idag, låg ute och solade i 1.5h ungefär sen bestämde sig molnen för att sabba det för mig. Tack! Fixat lite middag, kollat tv. Sen egentligen inte mycket mer. Ensam hemma också, ungefär hela denna veckan. Eller på onsdag kommer nog mamma hem, kanske. Man kan aldrig så noga veta. Har huvevärk också, lite ont i mina öron också. Fast det är dock huvevärken som börjar oroa mig, har haft väldigt mycket huvevärk den senaste tiden =/

Darin - Runaway

The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

Riktigt bra låt faktiskt. Har en del nya favoriter, de kommer i ett senare inlägg eller på min bdb. Troligtvis ikväll, orkar inte nu. Eller orkar gör jag, men jag känner inte för det. Ska slappa framför tvn och fundera på vilka filmer jag ska se ikväll, innan sängdags. Bör komma i säng i tid, jobbar 9 - 16.30 imorgon. WOHO! 8-) Aja, det blir pengar av det. Man får tänka positivt ^^

Take Care!

// j e s s ii e //

Det trodde jag aldrig!

Just ungefär precis blev jag medlem i GratisBio, det trodde jag faktiskt aldrig. Att JAG skulle vara så dum, haha :P

Aja, man ska aldrig sluta förvåna sig. Har jag hört i alla fall. Det kan ju kanske vara lite roligt och lönande, få grejer och sånt. Det är aldrig fel, ganska trevligt faktiskt. Beror helt på vad det är förstås, får se hur länge jag orkar klydda med det. Är ju lite misstänksam till sånt, kanske man binder upp sig till grejer som man inte kan ta sig ur och sånt. Det gillar vi INTE:O Men men, vi får se vad det blir av det. Blir det lyckat så är ingen gladare än jag ju =)


Take Care!

// j e s s ii e //

UNDERBART! ;)

UNDERBART väder ute! =D

Jaa, ska strax ut igen. Man får ju inte gå miste om detta ypperliga tillfälle att bättra på brännan :O Får förvisso tid i veckan också, slutar tidigt 3 dar och ledig fredag. Så det ska nog bli bra =)

Ha det fiiiint! ;D

// j e s s ii e //

Where the sun always shines ;)

God Morgon på er! =)

Idag är man pigg och utvilad! Somnade väl dock inte förrän runt 2-tiden, men det var ju helt okej det också. Lite trevliga besked sådär på kvällskvisten är ju faktiskt alltid trevligt, så vi får se hur veckan kommer se ut sen. Bortsett från jobb, måndag till torsdag =) Solen lyser i alla fall från en klarblå himmel och det är helt underbart! Det blåser kanske lite väl mycket, men det är smällar man får ta. Ska nog gå att sola utan att frysa :P =D

Snart väntar frukost och sen (Självklart!!) ut i trädgården, är ju ensam hemma idag också. Föräldrarna skulle på kurs idag, mellan 8 och 17 eller nåt sånt. Då behöver man ju inte utarbeta sig, nej nej! Det verkar jättedumt :P Det ska jag göra i veckan, så idag får jag dras med söndagsångest och solande. Vilket egentligen är helt okej när man tänker efter =)

Ha en underbar söndag!! =D

// j e s s ii e //

En doft av kokos

Natt.

Ja, oj! Det var väldans längesen jag var uppe såhär länge utan att ha varit ute och festat eller nåt annat trevligt. Skulle förstås kunna bero på att min käre bror Johan har varit här, vi har diskuterat vår resa som vi ska göra i augusti, vi har kollat på Rock II och stört oss på självaste Rocky som när man tittar mer noga på honom faktiskt verkar lite efter. Ganska roligt faktiskt :P =D Snart kommer föräldrarna hem, de har varit ute och festat lite grann. Roligt är att de ska på kurs och vara inne i Malmö klockan 8, hahaha! Ska tänka på dom när jag ligger sover :P

Inte  så värst trött, men det blir nog ändå dags för sängen snart. Får man bara varva ner och komma till ro i sängen, så somnar jag säkert ganska snabbt. Söndag imorgon, USCH! Då väntar söndagsångest för att helgen är slut och det är jobb dagen efter. Iofs jobbar jag kvart i 8 till halv 1. Inte såååå farligt! Det ska ju dessutom bli fint väder imorgon, tror bestämt att jag ska sola om det vill sig väl =) (Det vill det säkert inte, men ändå :P)

Sweet Dreams (F)

// j e s s ii e II

Gonna do you like you done me honey ;)

A love and A freind...

Något i den stilen, det hade varit trevligt.. I vilket fall, jag sitter här ensam. IGEN! Jag kan lika gärna flytta, hade förmodligen varit mindre ensam då. Eller kanske mer? Det kan kvitta, ensam är jag i alla fall. Kvällen blev INTE RIKTIGT som tänkt. Jag ville ut och ha roligt, men skitsamma. Får ta igen det på midsommar. Fast jag inte vet vad jag ska göra då ens :O :S Jaja, det blir säkert något bra. Annars? Jaa, det får bli som det blir helt enkelt. Inte lönt att planera, eller så kanske man ska tänka om och faktiskt göra just det.... Planera? Vad säger ni?

Liten.

You made a bad mistake, oh yeah.
Well, you're never gonna find another love like mine.
Someone's gonna do you like you done me honey.


Min nya favoritlåt, country-style på den. Man blir glad, Patty Loveless - Blame It On Your Heart. Så vet ni det också, ni som nu mot förmodan skulle vilja lyssna på den. Den går i vilket fall som helst varm i mina högtalare. Som för övrigt inte är dom bästa, så funderar på att dra igång den i tv-rummet istället. Home alone som man är ju, då får man passa på :P =D

// j e s s ii e //

The sky is yours!

Kaaaallt som FAAAAAN!

Jaa, på riktigt JÄTTEKALLT! INOMHUS! Är det klokt? Nej, jag tror faktiskt inte det. God Morgon, eller kanske God Middag förresten =) Har en jävla huvudvärk också, det böjar inte så bra. Vaknade dessutom helt tidigt imorse, det var inte så kul heller. Tur att man lyckades somna om. Sitter här med iskalla händer och det känns som att man nästan är utomhus, lagom spännande. Funderar starkt på att krypa ner i sängen igen. Betydligt varmare där.

Annars idag då?
Vet inte riktigt än, hoppas på att få komma ut en runda. Vill göra något roligt, kanske bara sitta på en mysig pub med lite trevliga människor och snacka. Vad som, bara jag får komma ut. Får höra mig för, finns kanske någon som ska göra nåt. Dock får man väl ha halva garderoben på sig, men det kan ju kvitta. Kan vara mysigt det också. På tal om nåt helt annat! Tror att jag ska försöka sätta i gummilister i mina fönster, så de håller tätt. Då blir det kanske inte så jävla kallt här? Kan man förebygga ska man väl egentligen göra det?:P

Take Care!

// j e s s ii e //

Wet like you've never seen it

God kväll! =)

Nu har jag lyckats hitta hit igen, efter en lååååång och faktiskt lite halvjobbig dag. Den började inte helt perfekt och dessutom hade jag fått mig betydligt mindre sömn än vad jag egentligen behövde. Så ikväll checkar jag väl in tidigt, tror jag i alla fall. Vi får väl se hur kvällen utvecklar sig, eller invecklar sig.

Har precis tagit mig en behövlig dusch, behövde få upp kroppsvärmen igen efter klyddet med tåget som blev inställt och jag fick vänta i en mindre evighet på nästa. INTE okej, speciellt inte i sånt här jävla skitväder. Då vill man vara allt annat än ute ju, tur man kom iväg till jobb i alla fall. Detta tack vare Ringö imorse (Du är guld vännen!) och min bästaaaste bror Johan nu ikväll. Annars hade jag nog varit som en dränkt katt om jag skulle ta mig fram och tillbaka själv, eventuellt kunde jag ha hamnat i diket. Vem vet?

Take Care!

// j e s s ii e //

Hoppas jag överlever ....

God Morgon!

Nu har jag varit vaken sen ungefär kl 5, är jag Pigg? Nej, det vill jag knappast påstå att jag är. Tvärtom så är jag ganska trött, har sovit dåligt p.g.a det rådande vädret och oro för stackars Sigge som är ute =( Hoppas bara att han har sprungit och gömt sig någonstans, annars dör jag. Det blåser nästan stormvindar och regnar från och till. Det är knappt så att jag vill gå ut, men det känns inte som att jag har så mycket val. Dock vill jag inte gärna behöva riskera att blåsa av vägen faktiskt. Riskera mitt liv för att åka till jobb, nja. Det känns inte jättelockande faktiskt. Nu faller regnet också, detta är FAAAN jobbigt! Vad gör man??

Berätta gärna för mig, för jag vill veta. Jag vill inte dö eller något annat otrevligt heller faktiskt. Huvudvärk har jag också, har haft det sen jag vakna ungefär. Turen är INTE på min sida idag, nej. Verkligen inte. Tur att livet och vädergudarna hatar mig idag *suck* Om 1h är det dags för att mig att pysa, tror inte vädret kommer ha ändrats så värst mycket =(

Jaja, tänk på mig idag och hoppas att jag överlever......

// j e s s ii e //

Lilla fågel blå

Tårar på den låten. Minnen, lite smärtsamma. Underbar låt ändå.
Saknad<3

Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld
Jag tror den kallas himlen
och jag har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Och nu kan jag bara säga

Staffan Hellstrand - Lilla Fågel Blå.
Lyssna.

Sov Gott mina vänner och sköt om er!

// j e s s ii e //

Singing don't worry

Varför?

Jaa, varför blir man påverkad av sådant som man inte längre trodde hade någon effekt på en? Är det nån sån här, patentgrej eller vad? I vilket fall som helst har jag inte en aning, eller så har jag kanske en liten aning. Men vill inte erkänna den för mig själv. Blir kanske ett nederlag om jag sätter ord på känslan. Nederlag är det ingen som vill kännas vid, absolut ingen. Ändå har jag haft ett par möte med just nederlagskänslan, så jag hoppar gärna över den nu. Tack på förhand lixom.

Det är den här eviga ensamheten som sätter käppar i hjulet för mig, som sätter igång alla möjliga och omöjliga tankar. Ändå mår jag bra idag, ändå är jag glad idag. Jobb-nyheten lyfte mig till tusen. Men på nåt sätt räcker den inte, inte hela vägen. Jag behöver något mer. Som alltid. Det är alltid något eller någon som fattas.



// j e s s ii e //

Vem har tur om inte ...... ????

WOOOOHOOOOOO!!!!!!

Vem är GLAD om inte jag!?!?! Jag har precis fått jobb i nästa vecka, måndag-torsdag kommer jag att jobba på samma förskola där jag har min VFT. Helt UNDERBART! En av lärarna där blev sjukskriven idag, så de behövde någon som kunde hoppa in och det blev jag. *LYCKA!!!* Det verkar dessutom som att jag får mer jobb framöver, för vi skulle ta det mer imorgon när jag ska in och jobba. Nu slipper jag sitta hemma och bli knäpp över att alla jobbar och jag inte har något att göra, haha! Detta gjorde verkligen min dag! Pengarna kan börja rulla in =D

Jaa, då kan jag vara glad resten av dagen. Ibland ska man ha tur, precis som JAG! IDAG! =D

Blir ju ensam hemma ikväll, från och med runt 6-tiden. Det är ändå helt okej, få lite sällskap och träffa föräldrarna. Gör ju knappt det längre, de är ute och jobbar hela, hela tiden. Men det är ju så det ska vara egentligen, pengarna måste ju komma någonstans ifrån =)  Har ju till och med köpt lite mat jag kan käka ikv, samt vindruvor och lite naturgodis *mums!!* Det blir nog en bra kväll, hoppas där är nåt bra på tv. Eller så får jag leta upp en bra film här hemma, mys i soffan ikväll bara. Börjar ju trots allt jobba halv 9 imorgon och slutar halv 4, lite utvilad bör man vara. Fast i och för sig, jag kommer ändå vara helt utslagen imorgonkväll när jag kommer hem..

// j e s s ii e //

Aint no sunshine when he's gone

Good Morning shinshines!

Inte för att det finns någon som helst sol här utanför mitt fönster, men man har kanske sol i sinnet? Finns det någon som är sådär solskensglad idag?? Jag hade kunnat vara det, men jag är låst här hemma. Inte för att jag egentligen hade tänkt att åka någonstans. Men OM jag nu hade tänkt det, så går inte det. Aja, det blir väl att springa näck här hemma och lyssna på musik (Förslag från en vän på msn, haha :P) Man kan nästan säga att jag bor själv, är ju ensam hemma större delen av tiden. Så när som på helgen.. Yees, yees! I'm growing up :P Typ =D

Möte idag var det ja.
I Svedala, klockan halv 2. Ska möta upp en annan tjej som också ska dit, hon jobbar där jag har min VFT. Så jag ska komma dit där, 12.24 ska jag ta tåget. Det är ett tag dit, 2h innan jag måste sticka. Vad ska man göra fram tills dess egentligen? Duscha gjorde jag igår, städa behövs inte. Man kan kanske bara sitta ner och ta det lugnt? Fast det känns inte som att jag får det, det är helt konstigt. Inte när jag vet att någon är på väg hem, fast i och för sig vet jag inte om mamma är på väg hem eller vad hon är och Bengt är ju faktiskt på väg till Tomelilla med sin lastbil.

Aja, det blir nog bra. Ha det fint idag!



// j e s s ii e //

Faith will twist the both of you

Sista inlägget för ikväll..

Kl är 22.52 och jag trodde att Bengt skulle komma hem, men icke
. 1h till, då sover jag nog. Är rätt så trött redan, har ju ändå hunnit med en del idag. Fast egentligen borde jag inte vara trött. Orkar sällan vara uppe länge längre, det är lite tråkigt faktiskt. Jag brukade kunna sitta uppe till typ 3,4, 5 på morgonen, iofs var man som en klubbad oxe när eftermiddan kom för man steg ändå upp normal tid. Men roligt och givande var det i alla fall.

Lugna Favoriter i Spotify för att varva ner, det är rätt skönt. Inte för att jag varit uppe i varv, eller lite innan när jag kollade fotbollen och mål efter mål trillade in. Det var SUPERHÄRLIGT! Men så satt man ju ensam och kollade, det tog udden av det hela. Tror jag kommer sova gott i alla fall, jag brukar göra det nu för tiden. Sover hela natten utan problem och sånt, det är så skönt.. Har haft lite sömnsvårigheter innan =(



// j e s s ii e //

And I said, Romeo ......

Jaha, då var den älskade fotbollen över. En HÄRLIG 4-0 vinst!

Dåligt spel i första halvlek som gjorde en helt nervös, tabbe efter tabbe och dåligt passningsspel och allt vad det heter. Jag är inte överdrivet insatt i fotboll, men jag ser ändå skillnad på bra och dåligt spel. I andra halvlek kom det 3 mål inom loppet av 5 minuter, det säger en hel del. Personligen tycker jag att Källström har gjort ett utmärkt jobb i denna matchen. Han gjorde mål och har gjort flera bra passningar och inlägg till mål. JÄTTEBRA säger jag! =D



Nu då?
Sitta ensam, pappa kommer ju inte hem förrän 11- halv 12 inatt. Lagom spännande. Inte direkt, spelar i alla fall in Grey's Anatomy åt mamma (Och mig). Spelade ju in Desperate Housewives igår, det är lixom inte roligt att se det utan mamma. SItta där ensam framför tvn och se något som vi brukar se ihop, nej. Det får vänta tills hon är hemma igen. Typ imorgon, fast vetefan om JAG är hemma då :O

Take Care!

// j e s s ii e //

It's a love story

Hej på er, god eftermiddag och allt! =)

Det har varit en busy dag från det att jag vakna fram tills nu. I och för sig ganska så trevligt, sitter ändå här ensam. Så då kan man lika gärna sysselsätta sig med något. Jag vakna runt 10 då mamma ringde, nu minns jag faktiskt inte ens varför hon ringde :P Morgontrötthet kanske (A) Sen dess har jag lämnat filmen jag hyrde igår (Twilight<3), lämnat pärm och minne åt mamma på LRF, köpt nya byxor, ny sjal och nya leggings (Vita) och sen har jag också städat kylen och blev färdig precis. Det känns rätt så bra faktiskt, denna dagen har varit väldigt produktiv.

Frågan är bara.... Vad ska jag göra nu??

Det är inget vidare väder, så man vill inte gå ut heller. Det blåser och regnet hänger i luften, även om molnen inte är särskilt mörka. Men man vill inte riskera något ju, drar man någonstans och vips så faller regnet och man blir dyngsur. INGET man vill vara med om. Jaja, bengt kommer hem idag också. Tror det åtminstone. Så man blir inte ensam ikväll..

Take Care!

// j e s s ii e //

Why give up? Why give in?

Fjärilarna dör.

... Take me somewhere we can be alone

It's a lovestory, baby just say yes.....

Jag har fastnat för Taylor Swift - Lovestory, den är helt underbart vacker. Eller jaa, den är väldigt så jättemycket fiiin i alla fall. Den kommer ur mina högtalare hela tiden, repeat. Kan man säga. Fast repeat finns inte i Spotify, inte på en enskild låt i alla fall. Det är lite kass, mer än lite faktiskt. Nu börjar man bli hungrig också, liiiite jobbigt.

Ska ta en dusch och sen göra käk. Innan man avlider helt, de är inte så bra. Inte alls bra egentligen, när man tänker efter :P Vart ska då mina fjärilar ta vägen? De kan kanske följa med mig =D Segare än segast, det är jag. Sämst på att städa är jag också, fullföljer aldrig. Eller nej, aldrig är fel ord. För ibland gör jag faktiskt det, men dammtorka är tråkigt.

Detta blev ett inlägg om mest ingenting, så ha det fint med er!

// j e s s ii e //

Lite ..... är väl bra för hjärtat?;)

Nu har jag så mycket att göra att jag blir trött bara av att tänka på det.

Jag ska :
- Till banken, sätta in- & växla in pengar.
- Hyra film
- Köpa mat (och hämta in mat till djuren)
- Städa
- Fixa lite papper
- Städa samt sätta upp mina tavlor (som stått i en mindre evighet)

Måste dessutom dra till banken typ nu, för de stänger 3. Till detta ska sägas att jag luktar bara rök, eftersom jag varit ute och eldat. Även kallad pyroman ibland ;) Men duscha är inte lönt, eftersom jag ska städa sen *suck* Får dränka mig i parfym och hoppas att ingen luktar nåt :P Jaja, lite stress är visst bra för hjärtat har jag hört :O

Btw, gör mig gärna sällskap ikväll. Är ensam hemma. Inget måste, ensamhet är ju ändå rätt skönt.

// j e s s ii e //

Ge mig hopp, ge mig mod..

Jag är här igen! =) God Morgon, eller God Middag kanske =) :P

Jag somnade tidigt igår, men jag var också uppe ganska tidigt igår ju. Skönt att somna i tid, men det var inte lika skönt att vakna idag. Så därför längtar jag faktiskt efter ensamheten som infinner sig i eftermiddag någongång, jag brukar inte göra det ju. Ensamheten brukar vara min fiende. Måste kanske lära mig att bli vän med den? Den är inte så hemsk, inte egentligen. När man tänker efter. Well well, det kommer nog med tiden tror jag. Som med allt annat, man lär sig att hantera olika saker på olika lång tid. Det får helt enkelt ta den tid det behöver.

Idag då?
Ska städa mitt rum, det består av Katthår och Massa damm. Det är rätt äckligt faktiskt. Byta sämgkläder osv.. Kanske tvätta lite, om det behövs. Tror inte det, där var inte så mycket tvätt i våra tvättkorgar. Men vi får väl se =) Jason Mraz - I'm Yours ur högtalarna idag igen. Det behövs. Morgonen började inte så bra och jag blir verkligen trött, vad har jag nu gjort? Eller så har jag kanske inte gjort nåt? Jag vet inte, det blir väl bättre senare kanske? =)

Ha det riktigt nice idag! Det ska jag försöka!

// j e s s ii e //

När man en gång funnit

Sitter här, med Jason Mraz - I'm Yours som ljuder i högtalarna. Innan dess var det James Blunt - You're Beautiful som ljöd, vad har då detta med saken att göra? Joo, jag läste i en blogg. Närmare bestämt MammaMelissas blogg, om just den sistnämnda låten. Som när man tänker efter, lite grann passar in i min situation. Trots att jag inte riktigt vet hur min situation är egentligen, men jag vet i alla fall hur den känns. Lite sådär, ovetande, hopplös, glad, fjärilar osv..... Men styrkan fattas, min egen styrka fattas. Likaså mitt eget mod. Varför behövs då detta? För att jag är i ett läge jag inte varit i på länge, eller läget har jag varit i.. Men inte Känslan, det var längesen Känslan infann sig och jag njuter av den. Hade dock njutit mer om jag haft någon garanti. Förvisso har jag nog lite garanti, det fick jag ju reda på innan. Men ändå..



Styrka pratade jag om. Jason Mraz - I'm Yours. Den! Den ger mig styrka på något konstigt sätt gör den det, så fruktansvärt härligt och jag mår så bra av den. Därför kommer den än en gång ur mina högtalare och lär säkert göra så ett antal gånger under denna kväll och säkerligen imorgon också när jag sitter här i min ensamhet. Modet fattas ju också, det kommer i samband med låten, både styrkan och modet kommer.


Styrka, mod och inre lugn.

Good news ;D

God eftermiddag...

Fast för mig känns det nästan som kväll, eller det är ju nästan kväll. 16.16 visar klockan nu, då får man önska. Vilket jag gjorde, hoppas bara önskan går i uppfyllelse. Dock måste man kanske börja tro på att det funkar oxå :P Hehe! Idag var jag uppe TIDIGT, kl 6 var jag uppe ur sängen. Men SHIT så trött jag var, ville bara somna om. Tur man inte gjorde det, det har varit en riktigt rolig dag faktiskt. Tack Mamma<3 Våra ensamstunder är guld och jag tycker lika mycket om dom varje gång. Oavsett om det är i en lastbil eller var vi än är...



Lyssnar på lite Lugna Favoriter i Spotify, behöver varva ner och bara få ta det lugnt. Kroppen har arbetat med att hålla mig vaken, samt att försöka få bort den jävla huvudvärken som terroriserar mig. Rätt jobbigt om jag får säga det själv *suck* Det blir rätt lugnt idag överlag, i veckan också tror jag. Kommer vara ensam hemma mycket, IGEN! =( =)

Fick dock lite halvt positiv respons, eller så var det helt enkelt enbart positivt. Så nu lever jag på det ett tag, tills det händer något nytt igen.. In the end, I believe it's worth waiting and fighting for. Jaa, så är det. Jag tror och hoppas att det är värt det.

// j e s s ii e //

You got a piece of me

Jag tror att jag är helt fel på det. Men känslor brukar visa rätt, men fan. Det var så längesen den känslan infann sig.
Då kan det väl ändå inte vara fel nu?
Kom igen! Ge mig rätt, ge mig....................
Måste bli rätt, måste gå. Det var år och dar sen sist ju, please. Ge mig. Jag förtjänar faktiskt det. Men jag kan inte heller påskynda, det går inte ens att påskynda. Faaaan....

Fast får väl ta och lugna ner mig, man ska ju inte verka tillgänglig har jag hört. Det är en liten katt- och råttalek och jag tycker faktiskt inte den är sådär för jävla trevlig. Ibland är den dock trevlig, men inte just nu. Nej, verkligen inte just nu. Man behöver få något litet, men det får inte jag. Why?

Jaa, imorgon är det ny vecka. Sommarlov. Så jag har inga planer. Men jag vill åka bort, Yes det vill jag! Inte utomlands, nejdå. Inom Sverige, typ Göteborg och Stockholm. Sen lite andra småställen också. Jag tror att detta kommer att bli en helt kanon sommar, det bara känns som det! Wiiiiee! =D

// j e s s ii e //

You think you're so bad

You think you'll knock me off my feet 'til I'm flat on the floor
'Til my heart is cryin' Indian and I'm beggin for more
So come on baby
Come on baby show me what that loaded gun is for

Hello sunshine ;)

Jag är såå uttråkad att jag dööööör!

Jaa, det är helt jättesant. Jag är så uttråkad att jag dör! Borde förvisso plocka undan strykbräda och strykjärn, ta ut hundarna och mig sjäv också kanske. Äta något, för jag börjar bli hungrig igen. MEN! Det är inget som är roligt. Jag vill göra något roligt men vädret är mög och jag kan inte åka någonstans p.g.a hundarna. WOHO! vad jag har det bra! Helt jävla sanslöst! Ibland ska man ha det bra, det bara är så.

Man kan ju undra när folket kommer hem, om det är snart, i eftermiddag, ikväll, inatt eller vad faaan som helst. Imorgon är jag ledig, jättemycket ledig. Det känns helt konstigt. Vad ska jag göra lixom? Jag har SOMMARLOV! Fast jag vill också jobba, men börjar inte förrän i v 29. Det är jättesegt (Och nu småregnar det, man blir så förbannat lycklig!) .



// j e s s ii e //

To dream in black n white

God Morgon!

Inte uppe fullt så tidigt idag, men... Jag har ändå vaknat några gånger innan jag slutligen gick upp. Kan man bli så skadad av att bara ha gått upp tidigt EN dag!? Eller så är det de små hundarna som gör det, man vågar inte låta dom vara inne för länge. Risken finns att de gör ett och annat otrevligt på golvet då, det orkar man inte med ju :O Nu är man i alla fall någorlunda utvilad, somnade nog runt 11- halv 12 igår. Inte riktigt säker och sen går man upp ca halv 10. Ganska lagom ^^

Har en del att fixa, föräldrarna med flera kommer ju hem idag. Man vill ju inte att här ska se ut som jag vet inte vad. Rent och snyggt ska det vara! Med andra ord, tvärtom hur de lämnade huset när de åkte :O Det var INTE kul att komma hem då. Men men, jag ska nog fan kunna få iordning på det lilla jobbiga som är kvar.

Juste! Jag såg ju fotbollen igår, med min käre bror som bestämde sig för att komma hit och se just den. Så då var jag också tvungen att se den, fast man egentligen hade kunnat vara utan. Vilken besvikelse! De spelade inte ens hälften så bra som de kan spela och det var mest bara en massa larvande hela tiden. Målchanserna var väl ungefär lika, men Danmark hade ett mer ordentligt spel. Sorgligt men sant, Danmark var värdiga vinnare.


Såå, Grattis Danmark!

// j e s s ii e //

Du kan inte förlora det du inte haft

I wanna get with you......

Wanna get with who? Don't know. Maybe.

Jag sitter här och tråkar sönder till tusen, funderar på diverse saker, såna där svårigheter som egentligen borde vara så lätta för man lever bara en gång (Eller egentligen tror jag inte det, men vi kör på det just nu). Rädsla sätter stop för det mesta, men är det meningen. Så är det. Sådär enkelt är det, nästan i alla fall. Varför vågar man då inte? Man vill inte förlora, man vill inte stå där som ett fån. Men å andra sidan kan man inte förlora något/någon man aldrig haft.

Det är så sant som det är sagt, faktiskt i ärlighetens namn.

Akon - Beautiful<3

Det blir nog ingen promenad, inte nu i alla fall. Det blåser alldeles för mycket, kanske lite senare när solen håller på att gå ner och det (förhoppningsvis) är sådär härligt vindstilla och mysigt =) Ska kolla till hundarna också, så de inte har sprungit bort eller nåt annat dumt :P Man vet aldrig med dom ju :O

// j e s s ii e //

I hope you don't mind

Tiden blir så lång, sådär jättelång.

Vad ska jag göra? Min ekonomi är verkligen inte den bästa och det verkar som att folk heller inte har vaknat än. Inte konstigt egentligen....... Klockan är 10.05...... En lördag...... Folk brukar ligga och sova, samt vara bakis. Men inte jag, efter att ha skrivit tenta i ungefär 7-8 timmar så orkar man inte göra annat än åka hem och varva ner. Det blev förresten inte Wild Hogs igår, filmen var spårlöst försvunnen och istället såg vi Deathproof. Haha, OMG! Mer galen film får man nog leta efter, helt jävla sjuk var den. Men också jävligt rolig, så ni bör verkligen se den!


Sen såg vi ju (som jag nämnde i förra inlägget, I KNOW!) Twilight. Ska nog ta och se den igen ändå, innan det är dags att lämna den. Kanske ska fräscha upp mig lite, ser ut som... Jaa, jag vet inte vad. Ska nog leta upp de små hundarnas koppel också, så jag kan ta den där promenaden jag snackade om. I brist på annat att göra.



// j e s s ii e //

... Sunshine into my life

Good Morning sunshines! ;)

Yes, det är lördagmorgon och jag är uppe redan. Det är helt galet och helt onödigt! Jag har börjat städa, när man åkte hemifrån såg det någorlunda fint ut, eftersom jag hade städat. När man kommer hem ser det lika jävligt ut igen, blir man trött eller blir man trött? Det är ju enkelt att åka ifrån när det inte är städat *suck* Nu gör jag i alla fall en god gärning =)

Mest för mig själv egentligen ;) De andra kommer ju inte hem förrän imorgon...

Annars idag? Inte för mycket, ska upp och lämna Twilight som jag och johan såg igår ju. Jag bara Looooveee that movie! Ska kanske se den en gång till idag innan jag lämnar den? :P (A) Sen funderar jag på att gå en liten runda med de små hundarna jag passar, man vågar inte släppa ut dom ensamma. Man vet ju inte om de kommer tillbaka :O Hundar som springer bort är jag inte så road av, då får de hellre vara ute många men små stunder. Så jag har koll..

Jaja, detta blir nog en bra dag så småningom =)  (OM man vill, får man gärna göra mig sällskap idag (A))

// j e s s ii e //

Inte världens mest underbara

God Morgon!

Så var det fredag igen, klockan är 07.16 och här sitter jag. Det är inte jättehäftigt. Men något som ÄR häftigt är att det sista skoldagen, men det innebär också grupptenta och det är vi inte så förtjusta i. Kommer tillbringa MÅNGA timmar på skolan, tillsammans med Josefin, Peter och Madde. Vi ska träffas klockan 9 i Malmö och senast klockan 17 ska tentan vara inne. Sen är vi lediga PÅ RIKTIGT, det är ganska mycket lycka över det. Fast jag lär vara som en klubbad oxå ikväll..

På tal om ikväll, så ska jag titta på film med min bror. Yes, han som var här igår. Lycka. Vi ska titta på Twilight (I Love<3) och Wild Hogs, så det blir nog en väldigt trevlig och rolig kväll. Tyvärr, lär jag nog vara ganska så trött. Men det är smällar man får ta, sover desto bättre inatt då. Det är ju helg nu, känns inte som det och min helg blir lugn.

Take Care och Ha Det Fint!

// j e s s ii e //

Tonight you're gonna go down in flames

När han är här...

Jaa, när min bror Johan är här. Då mår jag bra, då mår jag jättebra. När han åker hem till sig, då mår jag inte sådär jättebra längre. Då stiger spänningen, man kan nästan ta på den. Lusten till något minskar och lusten att öppna munnen och prata minskar också. Det kommer ändå bara dumheter ur munnen på den som är här, jag hatar det och det gör mig så fruktansvärt irriterad. Så irriterad att jag ibland inte vet var jag ska ta vägen, ibland blir det tårar istället för ilska. Människan är helt oförmögen att någon gång vara snäll och faktiskt mena det den säger. Varför ska man behöva ha det såhär? Är det meningen att allt ska gå ner och glädjen bli som bortblåst?

Take me down. Take me away.

Jag förstår inte, jag vet inte,  jag orkar inte. Skjut Mig. Det skulle vara möjligt att ni också får låna ut en famn till mig då och då, det skulle uppskattas. Energin sjönk till noll för en stund sen, det märks nog. Johan ger mig energi och glädje, han är nästan min andra halva. Syskonkärlek på riktigt<3. Ibland är det inte långt till tårarna, som nu ungefär. Men ändå släpper de inte och bara rinner. Det är jobbigt, jag vill att de ska göra det.

Deppigt värre det här, men vad ska man vänta sig? Nae, jag tänkte väl det............



// j e s s ii e //

Uppe med tuppen ;D

God Förmiddag ;)

Jaa, det är sant. Denne svensken har varit vaken sen ungefär 10 över 6 eller nåt liknande. Yes yes, det är häpnadsväckande (Stavas det så!?) :P Trodde man aldrig på en dag då jag är ledig, var jag i och för sig igår också. Men då var jag upp i tid. Tror jag, om jag minns rätt. Aja, skitsamma. Någon mer än jag (Förutom alla ni som har ett jobb att gå till) som varit uppe tidigt idag? Jag hunnit käka frukost, byta kläder (Helt ointressant egentligen!:P), lägga i en maskin tvätt och påbörja strykandet och av kläderna som hängdes upp igår. Är jag effektiv eller vad!?

Idag är dessutom strålande solsken från en klarblå himmel! Blir man LYCKLIG eller? =D Jag blir, det blåser inte så farligt heller. Dock måste jag ta mig en tur till Svedala. Mitt jävla intyg på närvaro och omdöme, så jävla segt. Sen får man lämna det på skolan när man åker in imorgon för att göra det sista och avslutande på denna terminen. Fan vad härligt det ska bli! =D

Jaja, åter till strykande. Måste ringa förskolan sen också. Ha det fint idag! =D
Btw, grattis till alla som tar studenten denna och nästa vecka. Avundsjuk är vad jag är!



2 Jävla LÅNGA år sen :O

// j e s s ii e //

Marguerita Time ;)

Svåra grejer detta.

Läste ett inlägg i en blogg jag besöker ganska flitigt, det handlar om gränser. Jag vill nog våga påstå att jag varit i den situationen. Eller i båda, jag har döljt och varit rädd för att den andre döljt något. Det är inte särskitl trevligt, inte trevligt alls faktiskt. Gör aldrig det, man mår bara sämre. Var ärlig och fråga om du känner dig rädd. Det är så mycket bättre, misstänksamheter förstör bara och får en att göra sånt man kanske inte hade gjort annars.
- Summan av detta : Fråga, det är det allra bästa.

Anyways, håret är fint och såååå MYCKET kortare (Självklart, men ändå!!) :'( Jag avskyr faktiskt att klippa mig, bara se hur mitt hår faller till golvet. Mitt hår som tagit så lång tid att få långt, nu dröjer det dock 6 veckor till nästa gång. Wiiie! =D Fick höra att mitt hår växer sååååå fooooort! Jag vet, det växer som ogräs och blir slitet sjukt fort. Det är inte så roligt.

I helgen då?
Jaa, jag är uppbunden till tusen. Ska vara hundvakt hela långa helgen. Till 3 hundar, vår egen plus min mammas väninnas 2 små bjäbbiga saker. Dock är de himla söta, bra varningsklockor om nån kommer i alla fall =D Är iofs Rocky med, men han är inte så tillförlitlig. Han skäller på allt :O =/





// j e s s ii e //

I got my first

God Förmiddag på er =)

Vilken bra start jag fick på dagen, blev väckt 7.15 av att hemtelefonen ringde. Bengt som ringde hem och trodde att mamma var hemma, det var hon INTE! Ingen lastbil och ingen mamma. Efter lite slit så lyckades jag somna om igen, gick upp klockan 10 och fixade en maskin tvätt. Nu sitter jag här, ska strax fixa till mig lite och sen bege mig. Måste byta skorna jag köpte åt mamma, de var visst för små *suck*    Sen är det dags att klippa sig *YaaaY!!*

Väl hemma blir det att ta hand om den blöta tvätten och lägga i en ny maskin tvätt. Lilla tvätterskan Jessica :P Haha! Det hade varit nåt :P Inget vidare väder heller, så man kan inte sola =( Det är inte så roligt. Men men, man får inte alltid som man vill. Ha en mysig onsdag, I just might.. :P

// j e s s ii e //

En jävla rubrik!

Måndagen snart över.

Jag är verkligen trött, jättetrött. Det har varit en lång dag på jobbet, och inte minst hektisk. Fullt upp precis hela tiden. Fick stanna över en stund, inte länge. Men byta 3 bajsblöjor när man bara vill gå hem, det är INTE najs :P:O Anyways, har fått vara ute i solen idag i alla fall. Nån timme hit och dit, ganska så trevligt. Mindre trevligt när barnen inte kan uppföra sig *suck* Tålamod är en dygd har jag hört.

Imorgon.....
Ska jag tvätta en jävla massa kläder, för mina föräldrar m.fl ska åka till High Chaparall till helgen. Plus att jag själv behöver kläder. Känns som att alla mina "bra" kläder ligger i tvätten, det är inte så trevligt. Jag ska också åka till lilla byn Skurup och klippa mig *Finally!!* Mitt hår är så slitet att man blir ledsen =( *snyft*

Take Care! Jag ska försöka hålla mig vaken i 2h till och sen ska jag nanna kudden!

// j e s s ii e //

Rise and Shine!

God Morgon!

Jag är uppe tidigare än vanligt, snart slipper man dessa tidiga morgnar. Ett tag i alla fall, det ska bli skönt! Gå upp tidigt och göra nåt av dagen i all ära =) Men det behövs inte alltid, ibland får man ha sina lata dagar. Som imorgon, jag ska ju klippa mig. Men inte förrän klockan 12. Så då får jag sooooooovaaaaaaa uuuuuuuut! =D Börjar känna mig stressad.

Kl är 06.27 och jag är inte i närheten av att vara färdig. Jaja, så går det.

// j e s s ii e //


En miss i protokollet ;O

Så har denna dagen snart också blivit avverkad.

Jag har hunnit jobba, sola och bränna mig. Spännande va? Så går det när man ligger ute i solen i nästan 3h med en och samma sida mot solen. Under dessa 3h. Ibland är jag inte för jävla smart, men detta var till följd av att jag är mer solbränd på baksidan än framsidan. Så jag tänkte ordna detta idag, dock blev "bränningen" en miss i protokollet. Jag har även hunnit laga lite mat åt mig och bengt, samt tömma diskmaskinen. Snart ska jag vattna blommorna här inne, i denna värmen behöver vem/vad som helst vatten..

Imorgon ska jag jobba, mellan 8 och 4. Det blir en lång dag i 25 graders värme, för det är just så varmt det ska bli imorgon. Vem vill jobba då? Svara ärligt! För jag vill inte, jag vill njuta av solen och bränna mig på ryggen också ;P Haha! Nae, skämt och sido. Men på onsdag händer det grejer, håret ska klippas och sånt trevligt. Måste tvätta också, mina chinos gråter snart: :P =( Det är synd om dom.

Hur har ni haft det i denna ack så stekheta dag? ;)


Imorgon kommer det bilder på mina brända kinder, min brända bröstkorg och brända mage. Trevligt va? Det hade DEFINITIVT jag tyckt, skratta åt någonannans olycka (6) Yees, it's true. I'm not nice ;)

// j e s s ii e //

Ooh, how I love... ;)

God Morgon!

Faktiskt är det en god morgon, vaknade upp till strålande solsken från en klarblå himmel och vädret på TV4 visar att det ska bli 25 grader idag. Vem är lycklig...............................? Om inte............................... JAG! =D LOVE solsken och värme! Vet vad jag ska göra när jag kommer hem i alla fall. Det är ju inget mera pluggande nu förrän *TRUMVIRVEL* på ...................................... Fredag! Grupptenta och sen är skiten slut för sommaren, längtar så jag nästan dööör! :P

Aja, jag bör göra mig iordning. Har lite ärende i den lilla staden *skrattar högt* Skurup. För att undvika några eventuella otrevligheter försöker jag ge mig av i tid.

Men ha det så underbart idag!



// j e s s ii e //

RSS 2.0