The party is in you<3

Ville bara nämna att........................

Man mår bäst av att Aldrig behöva se tillbaka på det som varit!

Dude looks like a lady!

Hemma från skolan och har hunnit fixa en del, nu är det bara lite städning och tvättande av bengts jobbkläder som är kvar. Min dyra telefonräkning betalde jag igår också, duktig är jag! Jadå! =)
Annars är det inte så mycket idag, mer än det som jag nämnt här ovan. Imorgon är jag ledig, det innebär House Of Pain med Josefin. Vi hoppas att de har en tid till henne, helst imorron. Annars får hon ta när det finns tid.
Sen blir det nog lite besök i några affärer, främst Gina Tricot. Har sett ett par ursnygga byxor som jag vill ha, hoppas bara att de sitter snyggt på mig också. Annars blir jag ledsen =( :P Hahaha!

Det var nåt jag tänkte att jag skulle skriva precis, men jag glömde det precis när jag skulle skriva. Sånt är väl himla irriterande.! Btw, nya arbetslag i klassen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, gillade vårt gamla arbetslag starkt!
Vi passade ihop och man hade lärt känna varandra, känns lite jobbigt att behöva börja om igen =/

Måste fixa och trixa nu, men ha det fint!

// jessiie //

Btw,
bilder från Björnrike kommer upp i min bdb snart!
http://knutur.bilddagboken.se


A hundred percent reason to remember the name!

HEMMA!

Sovit i min egen säng, det var riktigt skönt. Fast dock riktigt ensamt, det var inte så skoj.
Nu är jag iaf trött. Hade gärna sovit några timmar till, detta innebär förstås att jag kommer lägga mig i tid idag. Inget sitta uppe länge idag, som det råkade bli igår. Jag undrar om hunden kan stanna ute?

Annars får vi lösa det imorron istället, då är vi ju faktiskt lediga. *JIPPIE*
Då vet jag en som åtminstone har tänkt att sova lite längre, nämligen JAG =D

// jessiie //

Att inte göra dig besviken

Sådär morgon..

Snart ska vi bege oss, har dock inte riktigt koll på om vi ska ha med oss väskorna eller ej.
Men det blir nog bra, vi ska iaf in till stan snart med Sebastians bror Andreas =) Ska bli skönt, jag blir helt galen av att bara sitta här i lägenheten. Märks att man är van vid stora ytor iaf...
Åker hem gör vi 17.50, LÄNGTAR!! Som jag sa till Josefin, även om det är skönt att komma hemifrån ett tag. Så börjar man längta hem nu, varit borta i nästan 1v. Det är ganska så länge eg, osså kommer man hem i tid oxå..

// jessiie //


Konståkning

God eftermiddag =)

Sitter och myser i stugan helt ensam, eftersom det har snöat hela natten och snöar fortfarande. Men det gör mig inget, det är ganska så mysigt ändå. Hade ju dock varit mysigare om Sebastian varit här med mig<3
But I'll live :P Hoppas jag iaf, haha! Fast när man talar om trollen så kommer dom, hade vatt bättre om de hållt sig borta lite längre (A) Haha, nej. Så elak får man inte vara, bara ibland (A)

Det snöar helt jättemycket och vi ska hem imorgon. Det vill inte jag =(

Ha det fint, bilder kommer när jag är hemma igen....

// jessiie //

Vad gör man när man är 13 år?

Nu är jag i Dalby och FAKTISKT!!!! Jag klarade min muntliga examination!! =D WOHO!!!

Som Josefin skrev i sms:et till mig : Vi är bäst :D

Vi skrev ihop vår presentation på 1.5h, medans många andra började skriva och ha sig för typ 2 veckor sen. Det är inte lätt att vara bäst :P
Skönt att ha det avklarat iaf, slipper man tänka på det. Fast nästa bekymmer är hur jag ska klara mig från att bryta alla ben i kroppen, eller ännu värre.......... DÖ! Fast det där sistnämnda lär troligtvis inte inträffa, men man bör dock ändå ha det i åtanke. Johan får döpa sina barn efter mig, så minnet av mig lever vidare.

Förresten... Hej!

Ha det bra!

// jessiie //

Alltid en engelsk rubrik ju :O!

Vet inte vilken effekt bilden fick, eller hur många som sett den.. Hahahaha! Men tro mig, JAG ÄR mer normal än så =D

Även om det faktiskt inte verkar så :P
Muntlig examination imorron, sen till Dalby och sen till Stockholm..... Fräckt :P Dagen efter blir det Härjedalen och Björnriket, som tidigare nämnt.
Tänk på mig, jag har aldrig åkt skidor innan. Kanske bryter alla ben i kroppen eller nåt annat olyckligt, det blir lite jobbigt då. Plus att det blir en förstörd semester...... För ALLA!! Jag vill inte vara den orsaken!

Packat allt har jag också, känns dock som att jag har väldigt lite med mig.
Men det blir nog bra, kläderna får räcka. Eller så får jag titta igenom det en gång till imorron..

// jessiie //

Come on baby shake that thing!



Den här bjuder jag på, för att jag och johan hade så roligt i bilen! Havreboll gone mosad i min mun :P

Leaving it all with my only friend

Just nu tvättar jag, jag försöker förbereda inför imorgon. Inför Stockholm och Björnrike/Härjedalen.

Det har snöat idag, eller rättare sagt imorse. Då vid 7- halv 8.. JA! Jag var vaken då, jag har varit vaken sen kl 7. Känns helt mongo, men uppe i tid och hinner fixa allt jag ska. Plus att jag kanske på nåt sätt kan förbereda mig inför den muntliga examinationen imorgon, fast jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det bara.
Får hoppas att det går bra ändå, annars är det faktiskt inte hela världen. Förhoppningsvis kan man göra om det, eller på nåt sätt rätta till så att man blir godkänd. Det löser sig, jag ska inte oroa mig.
Jag har en rolig liten kort semester framför mig, får fokusera mig på den istället (Och hoppas att jag inte bryter några ben :P:O).

Det får bli en produktiv dag idag!
S<3

// jessiie //

A point of view

Inte roligt.

Nej, det är faktiskt inte roligt mer. Jag var så glad och nu är jag inte det längre, men det får vara. Får se hur det går imonbitti, det kommer bli av i vilket fall som helst. Oavsett vad reaktionen blir, jag kan, jag vill och jag ska.
Bara så tråkigt att man inte möts av glädje, som man borde mötas av. Kan jag tycka åtminstone. Förvisso har jag varit lite negativ, men saker och ting förändras. Människor kan faktiskt förändras, man måste bara ge dom en chans. En chans att få visa vem dom verkligen är, det är inte så lätt för alla.

Dags att natta sig snart, jag har mycket att göra imorron. Tvätta, packa och sånt.
För som sagt,  det blir av. Oavsett vad reaktionen blir.

// jessiie //

*suck*

Ärligt talat, är det bara dig jag vill ha!

Hejsan!

Som det ser ut nu, så ska jag på skidresa. Med Sebastian, hans pappa och pappans flickvän. Lite skrämmande, jag som aldrig åkt skidor i hela mitt liv!! *PANIK!!!!* Man får ha det va? Man får vara lite panikslagen och sånt väl?
För att, jag behöver vara det. I alla fall just nu, sådär lokalt. Sen måste jag hinna städa och vara social också. På ungefär 2 dagar, det är inte så trevligt. Jag är knappt hemma längre =/ :S Det känns inte sådär jättebra.
Men, det löser sig. Det gör det alltid, det blir bra =) Det blir vad man gör det till ju =) På tal om nåt helt annat..........

Jag och Josefin var på Entré idag, ganska så STORT och ganska så MÅNGA affärer. Ett besök där blir det igen, frågan är när bara. Fast, egentligen är det ett ganska litet problem. Nice var det iaf =) Gott käk :P =D

Got To Go, ha det fint!

// jessiie //

To win some or learn some

Kanske... Men bara kanske...

Helgen? Nja, jag har inte så mycket att säga om den faktiskt. Inte som jag tänkt i alla fall, men det är väl så det blir ibland.
Det blev inte riktigt som tänkt i torsdags heller, jag förbjöds att vara med. Jävla pucko faktiskt, bara så onödigt att vara på det viset. MEN!!! Jag fick inhandlat diverse nya grejer som behövdes, så ett litet plus i kanten för det.
Imorgon ska jag träffa Josefin på skolan, dags för oss att börja med det muntliga, hoppas nu det går bra bara :P Men det tror jag, vi är fan duktiga ju! Vi har 2 dar på oss, eller jaa. 2.5 dag på oss, så det ska nog lösa sig. Jag oroar mig inte så, tror jag. Lite grann gör jag kanske då...

Ha en bra söndag!

// jessiie //

När man kommer på sig själv...

Nu har det smällt! =D

Hello!
Nu är jag i Dalby, ganska mysigt faktiskt. Har också precis sett att min nya design har dykt upp.. LYCKA!
TACK Millblomskan, du är guld och den nya designen är helt underbar! =D
Är sådär lagom trött idag också, varit en lång dag med många barn. Full rulle och idag fick jag också vara med på reflektionen igen. Blev kanske inte så mycket reflektion, mer diskussioner kring vissa barn och hur de agerar på förskolan och i samspel med andra barn. Hur som haver....
Barnen är underbara och det känns faktiskt lite tråkigt att det är sista dagen på VFT:n idag, nu när man är inne i det så hade man gärna stannat där längre! Ska ju inte ut förrän i v 19 & 20 igen, om jag inte är helt fel på det i alla fall. Vilket jag inte tror, dyker åtminstone upp en fältdag innan dess. Påskfirande ska jag vara med på =)

Vi får se vad helgen erbjuder, ha det toppen!
S<3

// jessiie //

From the designer

Sådär, då är nya designen på plats ;)
Hoppas du är nöjd! / millblomskan

Amaranth

Det har inte riktigt gått som jag har tänkt, men jag hoppas det kommer..

God Morgon =)

Har packat ner lite kläder, kollat buss och tåg-tider, sitter på msn och pratar med Sebastian och ska väl snart sminka mig lite också. Är inte fruktansvärt pigg idag, men det får gå. Saknar mamma lite grann också, hon har inte vatt hemma sen i tisdagskväll och kommer hem idag. Men då är ju inte jag här =(
Får åka hem lite tidigare på söndag istället bara, är inte hela världen det ju. Helst av allt hade jag bara velat krypa tillbaka ner i sängen och sova några timmar till. Känns inte som att jag har fått sova ut riktigt på typ 2 veckor, det är inte så nice faktiskt. Men igår köpte jag foppatofflor!!!
Jag vet, jag vet! Men det är till VFT:n, det behövs såna skor när barnen kladdar mat till höger och vänster på golven. Lixom, "Hej, jag har matrester på mina strumpor". Mindre mys :P

Sminka mig nu, så jag har gjort det iaf. Är inte så mycket mer som ska ner i väskan.
Bara tofflorna och sminket. Sen är allt färdigt, usch. Helt Slut!

Ha En Trevlig Helg!

// jessiie //

Jag vågar fan inte!

Anyways, om 1h..
DÅ SMÄLLER DET =D WOHO!!!

Hejsan på er!

Jag har sovit lite inatt, somnade kanske kvart över 11 och väckte mamma halv 3 och gick upp igen kl 5, eller kanske kvart över t.o.m. Men en kvart mer eller mindre, vad fan gör det egentligen? Inte så mycket, NEJ! Just det! :P
Vi var ute i hela 2h idag, barnen var nog trötta när vi kom och de flesta slockna som Liljeholmens efter maten..... De är så söta dom små liven, man vill ta med dom hem och de skänker så mycket glädje och är helt oförutsägbara =D! Skulle tro att jag trots allt har hittat rätt nu, det känns rätt bra faktiskt =)

Hoppas jag somnar i tid imorgon.... Eller? Hallå!? Vad håller jag på med? Ikväll menar jag....
Jag hoppas på att få somna i tid ikväll, det är typ ganska lagom efter Grey's Anatomy faktiskt =) Innan dess hoppas jag på att få prata lite i telefon, eller iaf få ett sms.. Saknar sådär lagom jättemycket, 2 veckor är länge ju =(

Förresten! Våren är nog här, solsken hela dagen och inte så kallt. Lovely!! =D

// jessiie //

Sebastian, love<3

Living on my own!

Helt slut!

Hello, hej, salut, buon giorno och allt vad det heter!
Som sagt, helt slut.. Vilken dag det har varit och lång framförallt! Var på förskolan redan kl kvart över 7, sen har det vatt full rulle i princip hela dagen och som mest hade vi nog 12-13 barn tror jag. Det ÄR en hel del vill jag lova!
Eftermiddagen blev dock ganska lugn, vilket var välbehövt. Kort om personal hela dan, ska egentligen vara 4 ordinarie men idag var de bara 2. Tur jag och en praktikant var där, annars hade det vatt jobbigt.

Lika lång dag imorgon, vilket innebär att House Of Pain inte är ett alternativ. Måste avboka min tid idag.
Vågar inte, jag är tönt. Sådär jättemycket tönt faktiskt, kan man inte så kan man inte ju..

Stockholm nästa helg, oj vad nervöst!!

// jessiie //

Saknad

Ser ut som att det blir en ny design snart, som ska kännas lite mer som vår.
Roligt, roligt detta! =D Wiiie!

Något som inte är så roligt....
Förresten, Hej!

Jaa, något som inte är så roligt är att jag inte mår så bra. Hostar som faaaaan och är förkyld, riktigt mög faktiskt.
Blev t.o.m hemskickad från VFT:n, men som de sa. De har ju sett att jag har varit där, så det påverkar inte min närvor. Vilket är himla viktigt, känns inte som att man har tid att gottgöra den tiden man är borta, en annan gång. Är tillräckligt mycket redan, men idag blir det massa vila och dricka massa te. Sen får jag se hur jag mår imorgon..

Take Care!

// jessiie //

S<3

I can't live if....

Jag orkar inte mer nu, måste få vila. Måste få samla tankarna.

Prioritering, veta vad som räknas och vad som är rätt. Veta vad man bör och inte bör göra. Kanske begär jag det omöjliga? Även om jag tycker att det bara är rimliga saker, finns en rad riktlinjer inom detta område som jag berör. Nämligen.................................................................. Kärlek.
Finns en massa man inte får och får göra, finns en massa som tycker en massa som sådant som de inte har och göra med. Finns de berörda som inte förstår, och anser sig vara den/dem som har rätt och kanske medvetet motsätter sig det som blir sagt. Jag vet inte, men jag hoppas att jag snart gör det.

For one so small, You seem so strong. My arms will hold you, Keep you safe and strong.

// jessiie //

Til Death

Idag är jag inte alls pigg, känner mig så slö så det finns inte.
Kan bero på att jag sov ganska så dåligt inatt..

Men kan man inte andas ordentligt, så kan man inte. Då inträffar sömnlöshet, eller iaf brist på sömn. Detta p.g.a hosta, förkylning och stopp i näsan. Alla dessa saker är mindre trevliga, så jag hoppas det går över snart.
Annars undrar jag hur jag ska orka vara på VFT och ta hand om en bunke 1-2 åringar. Kan bli väldigt spännande det här, se om jag dör eller överlever. Hoppas dock på att jag överlever! Har mycket kvar att göra :P

Idag blir en lugn dag, mycket vila och tedrickande. Kanske en och annan Kan Jang oxå, för att lindra min förkylning.
Dock smakar det skit, så man vill egentligen inte behöva dricka det..

// jessiie //

Will you raise me up?

Nästan precis hemkommen..
Trevligt kalas!

God mat var det, läsk blev drickan för min del. Halsen klarar inte så mycket annat, kaffe och tårta. Läsk för min del igen, orkade inte tårta så Johan fick min del (Han blev JÄTTEGLAD ;D HAHA!)
Melodifestivalen klockan 8 blev det också, HAAAAATAAAAAAA Caroline Af Ugglas!!! En jävla tur att hon inte vann, då hade jag dött! Hoppas bara Operasångerskan tar hem det i... Jaa, var det nu är nånstans :P

Halsen gör skapligt ont nu, det är inte alls trevligt! Jag önskar att jag slapp detta, blir nog sängen när som.
Man är ju inte jättepigg om jag säger så, sov som nämnt innan (Tror jag?!) att jag sov uruselt inatt. Ingen bra kombination när man är sjuk =(

// jessiie //

The only one that I like

Tänkte bara titta in och säga...

JAG ÄR SJUK!
Hosta, ont i halsen och förkyld. Såhär lagom till helgen.
Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det.

Men men, så går det när man är på en förskola och majoriteten av barnen är sjuka i ögoninflammation, förkylning och hosta. Som bäddat för att jag ska bli sjuk, bara typiskt att det skulle bli till helgen. Inte för att jag har något inbokat. Eller jag hade, men det blev ju inte. Överlever det med, en lugn helg skadar ju faktiskt inte.
Annat blir det nästa helg, så det ordnar sig ändå. Får ta denna helgen till att bli frisk,så jag kan åka till förskolan på måndag igen. Ikväll är det kalas för Farmor som fyller 73, med andra ord en lugn och stillsam kväll.

Tack och Hej!

// jessiie //

Denied

Hello, god eftermiddag..
Kalla det vad ni vill!

Jag har precis läst en väns blogg, ett väldigt intressant inlägg. Väljer att inte länka, då jag inte vet om denne som skrivit inlägget vill detta. Återkommer senare om det blir så att jag får länka. Inlägget handlade om insikt, viljan att ha mer, väntan, om att inte vara nöjd, om att inte kunna njuta av det som varit och det som är nu. Inlägget handlade alltså om väldigt mycket och jag kände igen mig i en hel del av det, jag kunde koppla samman det med vissa delar av mitt liv och vad som hänt i det och vad som händer nu.
Väntan denne skriver om i sitt inlägg känner jag igen, att vänta på något. Men inte veta VAD det är man väntar på. Hur kan man vänta på något, som man egentligen inte vad det är? Väntan är nog sammankopplad med otillfredställelse, är man otillfredställd så vill man ha mer. Vill man ha mer, så väntar man på att detta mer ska dyka upp. Får man inte mer, så är man inte nöjd. Det mesta hänger ihop på ett eller annat sätt, åtminstone vill jag gärna tro det.
För min del handlar det delvis om att jag känner att jag missa livets väsentliga saker, sådana som är minnesvärda och som man verkligen ALDRIG glömmer! Det finns få såna tillfällen, mina föräldrars bröllop, min fallskärmshoppning, min första utlandsresa... Kan tyckas vara väldigt få saker, men för mig är de världens viktigaste. Det är händelser som satt spår i mig, det har ju hänt fler saker. Men jag känner att jag inte vill dela med mig. För de ska bevaras djupt inne i mitt inre, helt orörda liksom.

Grunden här är : Jaga inte det, leta inte efter det. Det är först då det kommer. Var aldrig nöjd, men försök aldrig få mer än det du är beredd att jobba för. Var alltid på jakt, efter nytt. Men var vaksam, ta hand om människorna i din omgivning. De kan ge dig mer än du tror, men de kan också dra ner dig på ett sätt du aldrig trodde var möjligt. Håll alla nära, det är först då du kan ana vem dom är.

// jessiie //

Gör det som en man!

Nothing Can Break Me!

Raining on the loveparade...

Hello!

Denna dagen är nu också avklarad, dock började den inte så värst jättebra. Mobilen hade bestämt sig för att inte fungera, vilket resulterade i att jag vaknar kl 06.55. Lagom yrvaken, för att detta sen ska följas av panik och stress. Upp fort som fan, göra sig iordning och på huvudet i till tåget. Kom till förskolan kvart över 8. Egentligen inte hela världen, men jag hade sagt att jag skulle komma samma tid som vanligt. Alltså, kvart i 8. Denna försening gjorde att jag fick stanna till halv 4, vilket iofs inte var fel egentligen. Men jag var trött och ville bara åka hem.

Nu har jag precis duschat, nästa är myskläder och lägga sig i sängen. Kanske läsa eller kolla på tv, får se.
Kanske ringa ett samtal också, får se vad jag känner för.

// jessiie //

Unibet, för spelare. Av spelare!

Hello =) !

Helgen har gått fort, festen i fredags var faktiskt ganska så rolig. Börjar komma överens med alla hans vänner nu =)
Trots att vissa borde ha hållt sig på sin kant, vissa saker är inte okej bara.

Imorgon är det VFT, pepp? Nej, inte alls. Men det blir nog kul.

Good Night And Sweet Dreams!

// jessiie //

Nu vet jag vad sanningen var

Snart dags för mens?
Fick frågan av Sebastian på msn precis, mitt svar blev kort och gott -
Kan vara så oxå, inte en aning faktiskt.

Hej btw!

Men det är dagsens sanning, jag har inte en aning. Å andra sidan är det inte omöjligt, eller så är jag stresspåverkad.
Något av det är i alla fall! Kanske en blandning av dom båda? Det kan ju egentligen bara sluta i katastrof. Vilket det nästan gör, det märker vi ju. Jag reagerar på ALLA 48! DIREKT!
Jag kan berätta att det inte är så roligt, jag tycker inte om att vara arg, sur, tvär och jävlig. Jag är inte det egentligen ju...

Anyways, JAG DÖR!!

// jessiie //

That you will love me anyway

Hej!

Klockan är alldeles jättetidigt och jag är, egentligen inte trött.
Iaf inte precis just nu. Men jag antar att jag kommer att bli det sen, det är ju dock ett senare problem. Sovit mycket har man inte heller, människor ringer ju. Mitt i natten! :P:O
Visst, jag gillar att prata i telefon. Men inte när det innebär att det inkräktar på min sömn, det borde nästan vara förbjudet att göra det :O Haha! Morgoninlägg blir som dom blir :P

Måste fortsätta med mina morgonbestyr!

// jessiie //

And everybodys singing

Helt saaaanslöööööst!
Så trött att jag kan dö, uppe onödigt tidigt. Någon ringde ju och väckte mig.

Men iaf.
Hej! =)

I skrivande stund lyssnar jag på musik och fixar lite saker åt mamma, går på sparlåga nu. Efter dessa 3 intensiva timmar av övande på pjäsen till skolan är jag helt slut i huvudet, mest av allt önskar jag att det kan vara typ lördag.
Eller iaf fredag eftermiddag (Sitter det ihop egentligen?!), för då är typ allt avklarat och man kan varva ner ett slag. Hade vatt så nice, att man sen börjar kvart över 8 2 dar i rad och går aslänge. Jaa, det är inget plus kan jag berätta för er. Jag dör av detta, helt ärligt! Detta är för mycket för mig, egentligen är det bara att vänja sig. Så det funkar i arbetslivet ju..

Annars då?
Inte alltför mycket måste jag säga, orkar ju inte med så mycket annat. Anyways, jag hoppas alla andra har det bra och inte är så trött som jag. Nu ska jag lämna mammas USB-minne i köket och sen göra min säng sällskap.

// jessiie //

Sebastian, ljusglimten och min energi just nu<3

Brothers and Sisters

Hello!

Planerat lite grann nu, får hoppas att det blir bra. Planerat för både helgen och nästa vecka! Fredag är en Special Day<3 och på lördag hoppas jag på fest, Björk får helt enkelt se till att ställa upp =D !
Imorgon är det en hel del som hinner fixas innan jag ska till skolan, så jag tror faktiskt inte att jag ska sova bort hela dagen. Kommer förmodligen vakna tidigt ändå, så då är det lika bra att gå upp.
Börjar tidigt på torsdag, då kan det vara bra att komma i säng i tid på onsdagkväll. Var längesen man började kvart över 8 känns det som. Såå, imorgon tänker jag vara väldigt effektiv! (Eller iaf försöka vara det! :P)

Ska titta lite mer tv innan det blir sängen, bara för att jag kan lixom! :P

// jessiie //

Look into my eyes

En dusch kanske?
Fast egentligen inte, orka duscha precis varje dag. Duschade igår ju.
Bara mitt hår som kanske inte är det bästa :P

Hej förresten!

Jag ser faktiskt inte fram emot imorron, av en rad anledningar.

1. Jag börjar kl 5. Kan det bli segare?
2. Jag blir ca 800 kr fattigare.
3. Jag kommer hem helt jävla sent!
4. Jag har flera timmar att bedriva med vad!?
5. Jag kan inte prata med Sebastian. (På normal tid iaf)

Några anledningar till varför onsdagen inte är särskilt uppskattad, men får väl hoppas att den går fort och det är ju trots allt bara 1 enda dag det är så (förhoppningsvis!).
Nästa vecka innebär troligtvis regelbundna tider, men också att jag med all säkerhet lär bli sjuk.
För nästa vecka börjar VFT:n och då blir det en massa barn med en massa baciller som man inte är van vid. Men det blir nog skoj! Ser fram emot det, komma från skolan ett tag.

// jessiie //

Möög!

Hej!

Det klyddar här, vad FAAAAN!
Eller iaf så klyddade det innan, så jag raderade hela inlägget. Fast jag kom på nu att det inte var så jättesmart, men jaa. Jag är inte så smart. Inte alltid iaf, dock rör det mig inte så mycket. Can't always be on top of the world!

Den nya favoriten här nedan, den här ger en festhumör till tusen!
Okej, så jag har kommit på problemet. Jag kan inte skriva efter texten här nedan, då blir det helt mongo. Så jag får väl helt enkelt skriva allt innan och sen klippa ut och ha mig. Moget :P (och moget att skriva moget, när man egentligen menar omoget:P) Jag är rätt så glad nu, det är bra =D
LADIDA
It goes around the world around the
LADIDA
And everybody singing loud just
LADIDA
A million miles away from home oh
LADIDADIDA

// jessiie //

I fell in love with you tonight

Jag är här och mitt liv är bara mitt och den himmel jag trodde fanns. Ska jag hitta där någonstans..

Home alone, vi får väl se hur jag reder ut det. Hade tänkt att tvätta lite grann, typ en maskin svart/grått osv. Det behövs, jag fattas lite kläder, eller rättare sagt tröjor. Sen ska jag skriva ut schema, duscha och sånt nödvändigt.
Sen får vi se vad klockan är och vad som händer då, sällskap hade varit trevligt. Fast jag haft det större delen, eller egentligen hela helgen. Tror att jag är något sällskapssjuk nu när jag tänker efter :P

Denna veckan, jag gillar den. Fullt upp och långa dagar, det är så vi vill ha det!

// jessiie //


Promise you'll always be there.

Creating your own world

In a rich mans world...

Hos sebastian nu, luv it here. Slappna av, ta det lugnt och massa mysa. Ny vecka imorron och denna veckan lär inte bli så spännande, fullt upp i skolan. Långa dagar väntar, men egentligen är det ganska så nice. Tiden går fort och en ny helg väntar, can't wait!

Måste få till en grej med broren Johan också, har börjat funder så smått. It'll be great!
Tack för att du finns Johan, utan dig. USCH!!

I ett senare inlägg kommer det lite nytt, det ska bli ändring här.

// jessiie //

Creating my own misery, but also my new world and I think I'm ready.

RSS 2.0