Så snälla du säg att du svarar

Gå miste om..

Ibland tror jag att jag går miste om en hel del saker, jag vet inte riktigt vad jag går miste om. Men det känns som att jag missar så mycket, missar allt möjligt. Det är fullt möjligt att det bara är mitt eget fel, det är fullt möjligt att det är en obehaglig sanning som jag inte vill inse. Så felet ligger hos mig, jag är kanske ingen bra människa egentligen? Inte en sån bra människa som jag borde vara. Dock vet jag inte riktigt HUR jag ska ändra mig och VAD det är jag ska ändra.

Kritik är jag heller inte särskilt bra på att ta, har aldrig varit. Hur blir man bra på att ta kritik?

Berätta för mig, Hjälp mig.

// jessiie //

I keep on trying!

Faktiskt.. Det har varit roligt idag, jadå. Indeed det har.
Hej förresten !

Jag pratar med min bror Johan på msn, vi tycker om varandra. Som syskon ska göra, utan honom är jag faktiskt inte riktigt hel :O Det är sant, han är en stor del av mitt liv. En very big del of my life faktiskt =D<3

Anyways, en ganska rolig dag i skolan. Det har tagits foton för att förverkliga vissa händelser och dessa foto dyker upp både här och på min bilddagbok, så feel free to take a look at them. Jag är rätt säker på att ni kommer att skratta, för det gjorde vi! En video lär det kanske också dyka upp här, om jag får det att funka :P Såå, enjoy!!

 
Josefin!
                    Jag!

För fler bilder kolla här : http://knutur.bilddagboken.se

// jessiie //

Better in time

Hej!

I skrivande stund pratar jag med Sebastian, som sitter och spelar, sen lyssnar jag på musik. Leona Lewis - Better In Time, trodde aldrig jag skulle lyssna på henne. Men vips, så sitter jag här och ur högtalarna kommer hon. Fantastiskt!
Lite irriterad är jag nog också, det har klyddat idag. Blev inget med att vara barnvakt, fast jag hade redan åkt och kommit upp när jag fick reda på det *suck* Fast! Jag fick köpt glass, det är alltid nåt.

Skola imorgon, inget man är sådär jättesugen på. Men men. Träning efter, eller iaf kl 19.
Får se vad klockan blir, hinner kanske hem om först. Dock lika bra att ta med träningskläder till skolan, annars lär jag irritera mig. Orkeslös. Ha det bra!

// jessiie //

I love you just the way you are

Hej!

Fredrik älskar mina kommentarer! Han har även fått min käraste Sarah att gilla allt på min sida, på facebook.
Eller det är iaf vad Sarah påstår och stackars Fredrik fattar ingenting, men det är chill. Sånt som alltid löser sig jööö!
Jag är trött i mitt huvud, huvudvärk skulle man faktiskt kunna kalla det. Helt otroligt! Dagen har inte varit mer än att fixa musik åt föräldrarna, fixa lite musik och sen då fixa ännu mer musik. Jag döööör på musik!

Det är fint väder, man skulle nästan kunna säga att det är lite vår där utanför mitt fönster. Nästan all snö har smält bort and I like a lot! Jag vill ha vår såhär |------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
mycket. MINST iaf. Nu ska vi se hur det blir, spännande till tusen. Iaf så tycker jag det.

Kundtjänst och alla andra såna tjänster som innebär att man vill ha nåt av de man pratar med, de kan dra åt helvete. De bara förstör ens dag, så det så! Koppla runt en och inte kunna säga vart och vem man ska ringa. Dööööö vet jag!

// jessiie //

I don't wanna lose this feeling

På gång idag igen.
Hej!

Bara sätta igång Winamp så man kommer i stämning, jag lär bli helt förstörd! Musik till tusen och snön har töat bort.
Finns nog ingen som är mer lycklig än JAG! =D Wiiiieeee! Ni ser min lycka? Bra! =D
Mitt arbete fortsätter idag, ett evighetsprojekt känns det som. Jättemycket att ordna, det tycks aldrig ta slut. Fast det är kanske så det ska vara? Underhåll mig gärna idag. Pretty Please(A)!

Fruktansvärt intressant för er få läsare som lyckas hitta hit, tack!
Nu får det vara nog, ha en trevlig tisdag!

// jessiie //

Varning på stan

Idag glöder mina fingrar :P
Hej förresten =) !

Kvällen har bestått av att fixa massa musik och troligtvis lär några timmar ägnas åt det imorgon också. Så att jag får fixat allt, innan man är barnvakt i 3-5h. Ska ringa SJ imorgon också, prata med dom.
Några väl valda ord, eller samla mod till att ge dom några väl valda ord :P Haha, jag är feg :P (A) Massa.... Nånting som jag glömde, jag är så lättdistraherad.

Bra och dåligt det där, mhmm. Very!
Lördag. Fest. Fredag. Fest? Min bror är konstig, kommer med sån begäran :P Jag blir inte klok på honom.
Iaf så vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig på lördag. *jobbigt*

// jessiie //

You my friend

Ledig. Hela. Dagen. Imorgon.

Tråkigt? Nja, både ja och nej. Fast, helt ledig är jag ju inte. Barnvakt ska jag vara. På kvällen.
Ska väl fixa med mamma och bengts nya mp3-spelare också, avundsjuk är jag. Jag vill också ha en ny. Har i alla fall köpt nya hörlurar, de gamla började bli dåliga. Vänster hörlur hörde man typ PYTTELITE i, sånt är irriterande!


Installerar en nyare version av MSN, tror jag iaf. Eller uppdatering, tror jag nog att det var. När jag tänker efter.
Hoppas jag hinner skriva färdigt här och publicera, så jävla jobbigt att.... Hann inte skriva färdigt, fick stänga ner och ha mig. Nu har jag klyddat färdigt, helt avancerat. Ny version av msn också, spännande :P Haha!

Såhär ser det ut nuuu =D (A)

Well, träna imorgon hade jag tänkt. Har ju tid till det, typ innan man ska vara barnvakt. Passar braa!

// jessiie //

Lite fattigare än beräknat

Hej!

Nu visar det sig att jag är ledig imorgon, iaf från skolan. Nånstans där inne i djupet av mig själv hoppas jag att jag slipper vara barnvakt :$ För......... Det innebär att jag då kanske kan åka till sebastian imoneftermiddag ist, det hade varit mysigt. Fast det lär säkert inte bli så, kanske får jobba imorgon. På förskolan, dem ska ringa snart. Tror jag :O

Jag. Längtar. Efter. Sebastian.

Hoppas jag är ledig precis hela dagen imorron *hoppas*

// jessiie //

Det kliar i mina ögon

Ensam. Igen.

Inte så där jättefräckt, hela helgen har man haft sällskap och nu är man ensam igen. FAST!
En sak blir skönt, hela sängen för mig själv. Inga armar i huvet, inget som lägger sig på en och sånt. Tråkigt att vakna ensam dock. Helgen har annars varit bra, bio i fredags och vi såg Bedtime Stories. Som var väldigt rolig!
Lördagen bestod av sova, städa verkstad med mina föräldrar och på kvällen blev det typ klassfest hos Madde. Vi hade roligt och Sebastian lärde mig spela Guitar Hero *addicted now*

Annars i veckan?
Skola, umgås med Sebastian kanske? Sen! Hör och häpna!! *trumvirvel* Jag ska TRÄNA =D :P på Onsdag =)
*stolt* Haha, I Am Sämst :P Annars händer det väl inte så mycket förrän till helgen =)

Take Care!

// jessiie //

Back your border when she knows...

Vänta, det är nog nåt av det tråkigaste som finns.

Det är det jag gör nu, sitter och väntar på att tiden ska gå. Ska ta tåget om 1h och 23 minuter, för att vara väldigt exakt.
Vilket innebär att jag är i stora staden Malmö ungefär lagom till 3 och ungefär då slutar Sebastian jobba. Sen får vi se vad som händer, kanske boka biobiljetter? Hade kunnat vara en bra idé.

Ooohh my love, my darling. I've hungered for your touch, a long lonley time...........(8)
Gareth Gates - ...... Någon som kan gissa? Utan att använda sig av Google, det hade vatt fräckt. Eller nåt. Indeed att jag är rastlös, JAG gillar inte att vara det. Finns nog ingen som gör det? Magen verkar hungrig, orkar jag äta?
Nope, det gör jag inte. FAST! det fördriver tid. Nervryckningar i min hand, det är lite läskigt det. Eller nej! Det är skitläskigt!

Take Care, mina små kycklingar!

Toodaayy!


// jessiie //

You don't really wanna go

Feelin active.

Åtminstone tillräckligt mycket active för att vara mig, det är fortfarande a whole lot of snow outside. Men det kan jag nästan ta, så länge det inte fortsätter snöa. Då blir jag nog en smula olycklig. If you understand vad jag vill ha sagt? Snow is dåligt och våren is very välkommen nu =)
Det är ju faktiskt mars snart, det är första månaden som introducerar oss för våren ju. MEN! Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge. Det har jag hört en MASSA gånger när jag var yngre och nu i mina äldre dar.

Well, alltså. Jag borde gå och duscha nu, så håret är torrt till om några timmar.
Bio och sådant trevligt idag, fast man vill inte gå ut. Kanske köpa skor oxå, får se.

// jessiie //

Don't hate on me =(

Sarah hates me. She really does. Fast Sarah, I LUV YOU<3

Det snöar, EN MASSA SNÖ! Jag försökte ta bilder, men det gick inte så bra. Fast nu ska JAG gå ut och fota lite.
Fota den fina snön, för jag fick sån lust att leka i den. Med Sarah egentligen.
Thats what we do. We play in the snow, fast nu blir jag ensam hemma snart. Det är inte så fräckt. Jag vill leka med någon, så kom och lek med mig. Jag är ensam!

Tack, återkommer senare med bilder och sådant!

Sebastian<3

// jessiie //

Faktiskt ganska så roligt

För en gångs skull skriver jag rubriken innan jag börjar inlägget.

Brukar ju som förstått vara tvärtom, vet inte varför. Kommer väl aldrig på en bra rubrik. Dom är förövrigt väldigt överskattade, man ska komma en bra som fångar folk, fast inte medvetet förstås. Gud NEJ! De ska göra det sådär i smyg så att folk inte tänker på det själv, man måste vara smart. Eller ha en smart rubrik? Vilket som :P

Nu så, ska vi komma igång på riktigt. Panodilen mot min huvudvärk har äntligen börjat hjälpa, I LIKE A LOT (L)(L)(L)!!!! Repat vår pjäs till skolan har vi också gjort idag, berättare är jag. Den handlar om, jaa. En st Pippi Långstrump som hamnar fel i livet och bjuds på droger och sprit av Emil i Lönneberga, Ronja Rövardotter och Madicken :P
Fortsättning följer på detta och jag hoppas folk inte får helt anfall nu, folkkära Astrid Lindgrens saga blir befläckad med sånt här smuts. Det är trots allt bara en pjäs, no need to get serious about it =)

Soo, nu ska jag vila lite. Eller kanske städa mitt rum, ta tag i saker som jag inte orkat p.g.a sjukdom.

// jessiie //

Haha, en rolig blogg :P :  korrejensen.blogg.se

.... To see you once again

På bättringsvägen ser det ut som.

Ingen är mer lycklig än jag, slippa ligga hemma och tycka synd om sig själv. Imorgon är det skola iaf, får väl se hur man känner sig när man kommer hem, klubbad oxå? Jadå!
Snöa har det också gjort här idag, såna fina snöflingor som dalar ner sådär vackert. Fast jag gillar inte snö, inte nu. Försent, too late och allt vad det heter.

Skitsamma, tom i huvet.

// jessiie //

Tack på förhand!

1. Vad heter jag?
2. Har vi hånglat?
3. Röker jag?
4. Skulle du stå ut med att bo med mig i en vecka?
5. Skriv en mening där mitt namn är med.
6. Har vi samma humor?
7. Skulle du våga dela säng med mig?
8. Vad är jag bra på?
9 Vilket yrke skulle passa mig?
10. Min sämsta egenskap?
11. Är jag självisk?
12. Har jag gjort något bra?
13. Vilket/Vilka uttryck använder jag ofta?
14. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?
15. Har du velat ha sex med mig?
16. Vad tycker du om mig och mitt utseende?
17. Om du skulle få ta med mig vart du ville, vart skulle vi åka då?
18. Tror du att jag vet lika mycket om dig som du vet om mig?
19. Om någon frågar dig om du vet vem jag är, vad säger du?
20. Tänker du kopiera detta och se hur väl jag känner dig?


Just because I'm really bored och min hals dampar och jag kan inte prata =(


If you need me

Mår inte jättebra. Men jag lever, för stunden iaf...

Lite helg så att man kan få träffa S hade heller inte varit fel, och mitt halsont och huvevärk får gärna försvinna oxå.
Så att man kan må normalt igen, slippa ligga i sängen och tycka synd om sig själv.


Take Care!


// jessiie //

S<3

Kan det bli mer........

jag är inte glad. inte glad alls.

så jävla onödigt så det finns inte, mög. alla dessa timmar åt helvete! gnällig? javisst, men det bryr jag mig mindre om. egocentrisk? jodå, det kan man säga. men guess what? jag bryr mig mindre om det också.
det var inte såhär det skulle bli, jag ska iväg igen. antingen 16.24 eller 17.24, oavsett vad någon annan säger.

Irriterad!

// jessiie //

Turned upside down

Bajs!

Definitivt inte vad jag hade tänkt eller har lust med, tyvärr kan man väl inte smita och alla planerna gick åt helvete.
Aja, får väl ringa ett litet samtal och kolla upp hur saker och ting går att lösa. Annars får S komma hit ist, följa med på kalas imorron och sen fullföljer vi lördagens planer, får se vad han säger sen.

Jaha, inget annat positivt? Nae, faktiskt inte. Det är bara snö, kallt, jävligt och planer som går i stöpet.
S är iofs en glädjefaktor, faktiskt. Nångång ska han ju hit, så då passar idag bra eg. MÖG!
Igår var faktiskt också en himla trevlig kväll
, kinamat på Loong Sching med Ämmi, Sarah, David och Rohlin (vars förnamn är :Christoffer). Det följt av en tur till Kings Head för lite cider, öl och snacka skit.
Tack till er för en trevlig kväll =)

// jessiie //

I Do!

Wow!

3e gången gilt idag, I'm on fire och ungefär HÄR börjar Josefin skratta som fan åt mig :P
Step Up och Wall-E har jag hunnit se idag, Step Up Too The Streets sen bör jag sova. Om jag kan vill säga.
Ett lite toalettbesök först, inte för att ni vill veta. Men det struntar jag faktiskt i, it's something naturligt mina små vänner. Dock inte nr 2, nej. Ska borsta mina små tänder oxå. Jag lär vara dödstrött imorron.

Jag gillar mitt liv, allt rullar på och det känns som att det bara kan gå åt rätt håll nu.
S gör faktiskt saker och ting lite lättare :$ Soo, <3 dig.

// jessiie //

Gonatt!

Lilla söta fröken

Scotts - Fröken Fräken.!
Typ såååååå Dansband, men jag gillar.

Sara. Min vän Sara, tycker att jag bloggar för sällan. Så detta är ett inlägg för henne, fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Nomy - Cocaine. Sjukt bra, en låt att förknippas med förfesten hos Sarah innan Öja och S som fastnade helt för den i fredags. Minnen till alla låtar, mer eller mindre iaf. Vad har ni för låtar som ni har några minnen till?

I veckan är det skola och förmodligen ska vi börja på vårt grupparbete som ska in i v10. Btw, för alla er som INTE VET.
Jag klarade min tenta, så jag är helt lycklig och S skrattade åt mig när jag blev glad som ett barn på julafton :P

Så livet leker och jag är nog gladare än på länge, tycker faktiskt att jag förtjänar det.

// jessiie //

I'm Lovin It!

En rubrik i brist på annat

Måndag. Igen!

Helgen har gått sjukt fort och varit himla underbar<3  Hoppas på fler såna här helger, för jag blir riktigt glad då helt enkelt =D
Massor som har hänt, fast ändå inte. Uppesittarnätter med massa film har det blitt, fast fredagen är ändå bäst!<3
Den kommer jag alltid att minnas<3

Anyways, tidig morgon. Eller rättare sagt, inte gått och lagt sig alls inatt. Sovit nåra timmar nu, S kommer tycka att jag är dåååliiiig :P Men I Need Sleep! Very mycket :O =D Jag älskar att sova helt enkelt, helt sjukt igår. Vi sov till halv 5, haha. Fast å andra sidan, somnar man inte förrän 5- halv 6 på morgonen så jaa. Då blir det nog så :P

Take Care!

// jessiie //

I'm Lovin It!

Dance forever my only one

:-O
IGEN!

Jag får väl anfall, nu måste Sara jobba igen. Det är någon högre makt som inte vill att vi ska umgås med varandra, jag tror helt ärligt det. Det är inte jättefräckt faktiskt, jag hade sett fram emot att få träffa henne, eller så får vi sluta träffas på en fredag. Kan vara en lösning det också. Tål att funderas på :P

Såå, det blir Malmö ensam idag. Innan jag beger mig vidare. Lite nervös över det är jag! :-O Tänk........... Tänk om.........
Tänk om jag ÅKER VILSE! Vad fan gör jag då? Jag dööör, jag hatar att åka vilse (fast å andra sidan gör nog alla det, men ändå. det handlar om mig!) Jag hoppas på det bästa iaf =)

Ha en supertrevlig helg, för det ska jag ha! =D
Ses på söndag eller måndag =)

// jessiie //

I'm Lovin It!

How he thrills me

Väldans oaktiv.

Jag har vatt ganska upptagen. Vänner, skola, andra grejer och sånt skoj =)   Ointressant egentligen, total ärlighet om vad jag har för mig lockar inte särskilt mycket.. Faktiskt.
En viss Josefin är hemkommen igen, negerbrun är hon. Fjällar gör hon oxå :P Haahah! Tatueringar och Valen står på schemat för oss, fast när det blir av vet man aldrig. Nångång snart förhoppningsvis =)

Långhelg kommer oxå, ledig på fredag vilket innebär träff med Sara i Malmö. Det blir väl shopping fika och sådant trevligt =) Fredagkväll är det fest, i Staffanstorp (hahaha :P) Sen får man se hur resten av den långa helgen ser ut.
Den blir nog ganska så trevlig, om jag tror rätt. Vilket jag är rätt säker på att jag gör...

Take Care!

// jessiie //

I'm Lovin It!   (jag vill ha fredag!)

How do you feel when he's holding you tight?

Helgen är över.

Summering kanske?

Jaa, vad ska man säga. Öja i fredags med ett stort gäng människor =) Skulle ljuga om jag sa att jag hade sådär riktigt jättekul på Öja, jag minns nu varför jag inte åkt dit tidigare. Men det var tillräckligt trevligt för de få timmarna vi var där =)
Efterfest hos Sarah, den var kanske lite seg. Men himla trevligt hade vi ändå, sådär chill lixom.
David och Rohlin (om jag minns rätt?! :P) gick vid halv 6 tror jag och sen somnade jag. Trött som ett helt helvete :P:O

Lördagen = vakna upp hos Sarah och sen blev det tåget. Hem fort som tusan och sen iväg igen. Lördagen var helt enkelt underbar! Gärna   fler   såna   där   lördagar =)<3 Idag har varit en lugn dag, smärta i rygg och revben. Indeed jag hatar denna skiten, jag vill bli bra igen! =(

// jessiie //

I'm Lovin It!

RSS 2.0