På pricken så att säga.

Mindre begåvad.

Det är jag det.
På pricken så att säga.
Mhmm!

Jag är sjuk, förmodligen har jag feber, förkyld är jag också och plus att jag har kräkt 2 gånger idag. Och vet ni vad jag ska ikväll? Jag ska ut. Jag ska ut och festa. Är det inte briljant så säg?! Kanske inte så begåvat trots allt, men å andra sidan. Sen när har jag utgett mig för att vara särskilt begåvad eller nåt annat högt klassat ord på att man är smart?! Mina ögon är ganska så varma, mina händer är ganska så kalla och huden gör lite ont av febern. Spänning på hög nivå.

Så iaf, nu sitter jag här och väntar på skjutsen. Ska laga kaffe och sätta fram pepparkakor till mina kära föräldrar, på order av mamma förstås. För sånt hade jag aldrig tänkt på, med tanke på att de kommer hem ganska så sent när jag inte är här. Eller, vänta. Var inte det ganska självklart att jag inte är här när de kommer??? Jag skyller denna förvirring på feber och förkylning, tänkt på mig ikväll. Jag hoppas jag överlever kvällen!!

// jessiie //

En glad nyhet!

Glädjande nyheter fick jag idag.

Den här glada nyheten stavas J O B B  ! Om jag har tur, bara chefen som ska godkänna. Jag menar, hur perfekt är inte detta så säg? Dessutom på stället där jag har min VFT, helt jätteperfekt. Trivs verkligen där, både med barnen och personalen.! Egentligen är det här så bra som det bara kan bli, jag har verkligen varit behövd på min avdelning denna veckan. Fick stanna över nån timme tisdag och onsdag, frågan är hur de ska klara sig nästa vecka utan mig (hahahaah (A)) Nej, men helt allvarligt.

Ett jobb är ju faktiskt inte helt fel nu, inte någonannan gång heller. För pengar behöver man alltid, plus att jag får erfarenheten. Det är nog det bästa med alltihop! Det innebär att jag kanske får komma in på någonannan förskola också, ju mer erfarenhet man har desto bättre blir det ju. Nej, detta var en glad nyhet!

Fast en mindre bra sak har hänt, jag har gått och blivit förkyld. Undrade i veckan när förkylningen skulle komma, för några barn på avdelningen är förkylda. Det skulle jag kanske aldrig gjort, för nu kom ju förkylningen. Lagom till helgen, det gillar jag inte. I have plans for tomorrow. Tror jag åtminstone, om det går som jag vill. Så har jag det. Jag hoppas!

// jessiie //

Att erkänna sig skyldig.

typ

Hej!
Det var ett tag sen, men jaa.

Tiden eller vad som helst, har helt enkelt inte funnits där. Kan hända att det har hänt en del grejer, jag har ju egentligen varit ganska så busy om jag tänker. Med både det ena och det andra, Väldigt skönt har det varit, har inte saknat datorn och allt vad jag gör på den. Åtminstone har jag inte saknat det så värst mycket, vilket är väääldiiigt niicee! Träning ikväll, eller jaa, kl 17.05. Så jag måste snart bege mig, träning 3 gånger denna veckan, måndag, tisdag och onsdag.

Får väl se hur död kroppen är imorgon, eller hur död hela jag är. VFT-vecka nu ju, tidiga morgnar och sena kvällar känns det som. Fast igår, jaa. Då somnade jag tidigt, men det var en verkligt lång dag. Då menar jag verkligt lång, steg upp kl 5 och larmet började ringa 04.20. Gissa om jag var satans trött igårkväll?

Sen så har snön kommit till Skåne, fast det ska bli tö imorgon. Så snart är den borta igen, jag kommer sakna den lite grann faktiskt och jag hoppas den kommer igen till jul och nyår. Som för övrigt är helt oplanerade, men jag tror att det löser sig. Det brukar det ju faktiskt göra, så jag oroar mig egentligen inte särskilt mycket över det.

// jessica //

Om att tänka lite längre.

Känner mig inte så pigg idag, kanske vädret eller så är det kanske helt enkelt en bad day. Men det gör faktiskt inget, ligger i sängen och tittar tv.

Oprah, dagens program handlar tydligen om folk som förlorat någon närstående, vad de som finns kvar skulle vilja ha sagt eller gjort annorlunda om de hade kunnat. Sånt är svårt, för man inser alltid i efterhand att man skulle gjort på ett visst sätt eller sagt vissa saker. För det är ju så fruktansvärt lätt att vara efterklok, det vet ALLA! Man tar allt för givet, man tar folk i sin närhet för givna. Vilket man egentligen inte borde, för man vet aldrig när de kan försvinna. Det kan gå väldigt fort, jag vet. Det händer när man minst anar det, när man tror att allt bara är sådär så bra som det kan vara. Sen helt plötsligt är det inte det och man står där med skägget i brevlådan och önskar att man hade gjort annorlunda.

Jag själv försöker uppskatta saker, försöker uppskatta min familj och mina vänner så mycket som möjligt. Men tyvärr är det inte alltid det funkar och då blir det lite fel. Men det är sånt man får ta, man kan inte alltid göra rätt. Det vet folk i din närhet om, de älskar dig, men du måste också visa dom att du älskar dom tillbaka. Som min vän Jessica skrev i Detta inlägg, om att ge bort något vackert varje dag. Här pratar hon inte om materiella ting. Nejdå, det handlar om ord. Enkla smår ord som visar att man tycker om människorna omkring sig, att man visar att de betyder mer än de tror. Det är så enkelt, så väldigt enkelt.

En Ny Dag!

Helt sådär, otippade händelser!

Måndag

Igen! Helt sanslöst vad dagarna går fort, ruskigt fort egentligen. Men that's not the point you know, det är mitt lilla besök hos min bror för några timmar sen. När jag väntade på att klockan skulle bli 3, så jag kunde träna med Jessica. Anyways, jag sitter där vid hans fina köksbord (som var belamrat med tidningar och skit, innan jag gjorde fint) och då hittade jag en Svensk Grammatikbok. Jag menar, grammatikbok!? I min brors lägenhet!?

Så jag sitter då där, och tittar i denna grammatikbok. Väldigt roligt (fast jag tvivlar på att ni tror på mig, right?!) om man tittar på några speciella sidor. Som jag gjorde ju. Det vill säga, Förteckning över starka och oregelbundna verb. Jaha tänker ni, hur kul kan det vara? Men se där! Det kan vara jätteroligt, om man läser orden jättefort och lite melodiskt lixom.



Soo, have a nice måndagkväll :P

// jessica //

check out min bdb häääär, fler bilder finns att se här och massa roligt!! =D

Antother sunday

Dock ingen sol ute, massa mörka moln. Men det gör mig inget, för idag är dom välkomna.
Fast ändå inte, en vän till mig fyller år idag, Sara. En verkligt snäll och fin tjej.
Säg grattis till henne är ni snälla, hennes familj och vänner är så långt borta och det är tråk.

I annat fall är det skola imorron, en kort dag. Träffa Sara ska jag också göra en dag nu snart, tatuering på gång för hennes del och jag får vara med om det *hoppas jag iaf* Men det tror jag. Då kan jag boka tid till mig själv, lite ont om pengar just nu. Iaf efter shoppingen med mamma igår, hon köpte en typ flanellpyjamas till mig =D Hon är snäll!<3 Sen köpte jag lite smått och gott till mig själv, underkläder och sådant..

Igår, det var lördag jaa. Festade till det med mamma och bengt och nån till.
Sen till Slimminge Bygdegård (stavas det så?) Det var roligt iaf.
Lagom full, jag fick dansa, jag fick prata med massa folk och jaa. Bra!

Have A Great Sunday!
// jessica //

Avenged Sevenfold

I don't belong here, I gotta move on dear
escape from this afterlife
’Cause this time I'm right to move on and on,
far away from here

Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I’d hope you might
Take me back inside when the time is right

Riktigt skrämmande!

Igårkväll var inget spännande, för det var såhär. Jag åkte iväg, tränade och det blev en sväng inom till broren Johan. Efter 2h drog jag hem, duschade (där börjar allt, USCH!!! =(=( ) och då tyckte jag att det luktade konstigt men trodde kanske att det berodde på att det var nåt fel i avloppet eller nåt liknande. Men när jag var färdig, fått på mig kläder och satte mig i soffan för att kolla på filmen jag hyrt. Då är lukten inte borta, så jag luktar på mitt hår (som ju för övrigt var NyTvättat!!!) och det luktar nåt helt fruktansvärt. Typ, permanentmedel som är gammalt och surt. Det var hemskt, men men. Skitsamma tänker jag, håret är ju väldigt tovigt och oborstat. Jag går och hämtar borsten och börjar borsta, det går inte så bra och jag borstar en stund. När jag sedan tittar på borsten blir jag förskräckt!! Där är onaturligt mycket hår, man kunde tro att jag inte tömt (säger man så??) borsten på typ 2 månader och det här var på nån minut. Tårarna börjar bränna bakom mina ögon och jag fortsätter borsta (till detta ska sägas att håret fortfarande luktar nåt helt fruktansvärt!) och sen kommer mamma hem och jag visar henne förödelsen med tårar i ögonen. Även hon tycker detta är konstigt, så hon ringer en vän som är frisörska och rådfrågar. Inget sådär bra svar fick vi, men fy fan. Jag som aldrig tappar hår på det viset :O .. Det var riktigt skrämmande.

Idag tvättar jag, ska fixa undan lite här hemma.
Lämna filmen, som jag sen ska köpa och höra om dom får in första filmen också.
Sen dra till Salongen och höra vad min frisörska har att säga om mitt hår

// jessica //

Well if I had money, I'd tell you what I'd do

some new songs for tonights träning är vad som behövs
får bli lite såna dära glada, så man blir taggad
denne svensken är ju mer än ganska så trött kan man säga

sov lite inatt, mentorsmöte idag. diskussioner. det var roligt! kunde inte vara så trött då, var tvungen att vara på alerten lixom. vi är en duktig grupp faktiskt, med liknande tankesätt och värderingar. inte har det kommit några klagomål heller. det känns faktiskt väldigt bra, det innebär ju att vi sköter oss och gör som vi ska. vilket är skönt för alla egentligen =) ... det är en massa mörka moln på himlen, en bit bort förvisso. men det är mot det hållet jag ska om typ 45 min, hoppas innerligt att de behagar att försvinna. annars beger jag mig INTE ut vill jag lova! well well, vi får väl se hur det ser ut sen =)

// jessica //

En salig blandning

Jag har faktiskt inte kommit längre än just till.....

........städningen, p.g.a den enkla anledningen att jag inte har orkat eller haft någon lust och för att jag är så satans seg. Magen börjar dessutom kurra nu, så det är väl snart dags att göra nåt att äta. Vet fortf inte om jag kommer åka någonstans idag, kl börjar bli en del och jag ska upp relativt tidigt imorgon. Så får väl se hur det blir med den saken, borde iaf tvätta håret. Har ju inte gjort det på X-antal dagar, vilka jag inte vågar nämna faktiskt :P:O:$ ..

Well well, lite käk och sen tvätta håret. Duscha gjorde jag faktiskt igår..
Ha det toppen!

// jessica //

My angel in the night ...

God eftermiddag!

Igår var jag hemma sent, typ kvart över 12 på natten faktiskt. Så kan det gå när ens mamma har ett sådant jobb som gör att man inte kan bestämma arbetstiden själv, inte helt åtminstone. Men det var en trevlig eftermiddag/kväll/natt, min mamma är den bästa som finns. Det är dagens bästa sanning faktiskt! Dagens sämsta sanning är att det blåser storm och säkerligen kommer att regna som tusan idag. Ser ganska mörkt ut, där utanför mina fönster. Ska det dära vädret aldrig ta slut? Ska det inte bli en normal höst där det faktiskt inte stormar och regnar precis hela tiden? Eller är det klimatförändringarna som gör att det blir såhär kanske? Vad det än är, så kan det försvinna ett tag tycker jag. Det är jobbigt att gå ut, man riskerar ju att blåsa bort :P

På listan står :
  • Städa
  • Duscha (och allt som hör till)
  • Åka nånstans?
  • Titta film?
  • Sova

Alltså, en ganska händelselös dag. Men det gör mig inget. Det är skönt.
Jätteskönt med såna dagar, tisdag nästa vecka är efterlängtad!!!
En överraskning! Säger inget, ifall det inte blir bra :P Haha!

// jessica //

Kl 08:00, borde vara förbjudet!

God Morgon!

En stycken astrött jessica som bara vill ligga kvar i sängen och sova.
Om ni inte visste, för ni inte har gått upp än eller ens vaknat.
Det blåser STOORM ute, verkligen blåser helt jävla mycket. Galet.

Jag är inte jättepigg på att gå ut kan jag säga... Sängen lockar något helt otroligt mycket, men men.

Ha en trevlig dag, jag ska försöka att inte somna i skolan.
Det gör jag när jag kommer hem istället, haha :P

// jessica //

tillbaka till 80-talet

En helgalen kväll, med mycket händelser. För - förfest (alltså 2 förfester), helt galet vad man kan se ut. Dock inte jag, men! mina kära vänner, de finns att titta på Häääär. Vi var snygga som få, det vill jag lova. Bitchlookad blev man oxå, helt utan anledning. Vilka jävla tjejer det finns! Tackar Ämmi för stödet och hjälpen med Bitchlookande tillbaka, haha =D Du är bäst snäckan! Dansande till tusen (trots ÖMMA fötter som inte är vana vid höga klackar:O!!!) Glitter och glamour helt enkelt! Träffade föräldrarna och brodern Martin med, DET var skoj! Hela kvällen var, jaa. SKOJ! (till och från iaf)

Stötte på en MASSA folk gjorde jag också, tydligen är jag inte en egen individ. Jag är någons lillasyster eller någons dotter, det uppskattas INTE så värst mycket.
Men jag fick beröm för hur jag såg ut, tydligen är jag sötare än vissa andra :P Haha! Det höjer ju lixom självförtroendet ganska så mycket, Tackar Folket jag stötte på för det ;D

Soo, Thanks Ladies för den trevliga/roliga/underhållande kvällen!

// jessica //

en liten hjälpande hand

..... could the founder release its bloody words ........

Jag borde, jag borde en jävla massa känner jag. Men inte fan känner jag för att ta tag i det, för nu är det helg. Jag vill ha helg alltid, ibland vill jag det iaf. För att få känna lugnet, för att bara få va och göra det jag känner för att göra. Det hade varit något, som jag gör denna helgen. Idag har jag suttit hemma, och varit iväg och fixat lite saker förvisso. Nödvändiga saker, inhandlat åt föräldrarna t.ex. Vad vore de utan mig nu, i dessa bettider? Det undrar jag, jag fixar och donar. Handlar och har mig. Saker och ting rullar på, jag gör så gott jag kan. För det behövs, för det är full rulle hela tiden. De är inte mer än människor och hinner inte med hur mycket som helst. Där kommer jag, som en liten hjälpande hand. För det är så jag känner mig, det är de små sakerna som gör det har jag hört. Av mamma.

Det uppskattas att jag hälper till.
Med såna små medel.
Jag får känna att jag gör någon nytta.

Jag älskar min mamma, mer än något annat på denna jord.

Krama kuddendags nu, en lång dag och lång natt imorgon.
Jag måste ha en massa ork känner jag.

// jessica //

girls just wanna have fuhn!

jag har skaffat lugg..

bilder att se finns att kolla på HÄÄÄÄÄR!!!!!
anyways, jag är fin i håret. det är lite mögväder.

men jag myser ändå, jag gillar det. det är bara bra så.

80-talsfesten imorron, för jag kommer vara så jävla snygg så det finns inte!
riktigt jävla roligt ska det bli, är taggad till tusen. fredag är idag.
wow, känns absolut inte som det, skumt måste jag säga. eller nåt.

take care!
// jessica //

I should know

okej

jag borde göra mig iordning, men i vanlig ordning gör jag inte det.
iaf inte när jag borde göra det.
hmm, knasigt. jag vet, kan inte hjälpa det bara.

och jaa, jag är upp tidigt. mobilen ringde kl 8, ojoj! jag håller på att dö av svält nu oxå, därav att jag kanske borde sätta fart så jag hinner äta något innan jag drar om ca 1h. inte för att jag vill bege mig ut, det blåser storm ute. ifall ni har missat och inte vaknat ännu. jag kommer helt enkelt blåsa bort. värre än så är det ju faktiskt... *hah! sånt jävla trams, jag kommer att dööö* well well, jag antar att det är smällar man får kanske?? eller vad säger ni??

take care och ha en bra dag! min mage kurrar sönder, got to go!

// jessica //

när man kommer till insikt!

JAG?

jag är ganska så söt, jag är himla snäll, jag har fina ögon och en fin mun, jag får folk att skratta med och åt mig, jag ser inte helt dum ut, jag är nog en av de som har den största omtanken om andra, jag är faktiskt ganska så gullig, jag har en kramgo kropp och jag älskar att få pyssla om och ta hand om andra människor..
Jag är inte helt fel egentligen, så vad är då problemet?

jaa, det var en jävligt bra fråga. som jag inte har ett jävligt bra svar på.

men iaf, det blåser som faaaan där ute. det är kallt som faaaan oxå!
tur man inte behöver gå ut idag, hade blåst bort.

Take Care och Gör Inget Som Jag Inte Skulle Göra!

// jessica //

sunshiiine<3



'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white

I don't have no time for no monkeybuisness!

jag fick tillbaka sms igår, jag kunde skicka SMS!!!! jag var sååå lycklig och det var en sådan härlig känsla av att kunna skriva ett sms och faktiskt kunna skicka det *happy, happy, happy, happy* ... yes yes, jag låter förmodligen helt jävla dum i huvet. men you know what? I dont really care, för jag ÄLSKAR sms helt enkelt. jaa, det gör jag faktiskt!

på tal om nåt helt annat, så är det ganska kallt här. jobbigt =(
det är inte så mysigt väder heller, har inte vatt det på hela dagen.
men det  är ganska lugnt, jag är glad ändå så =)

träning idag, ska träffa jessica vid 17.05 hos sarah. ge järnet idag!
jag är seg, sååå seg. känns som att detta behövs.

ledig hela veckan, ledig hela veckan, ledig hela veckan, ledig hela veckan!!! =D

// jessica //

Ge mig sms!!!

Nån kabel eller vad fan det var, den var av. Därför lilla jag och resten av oss som har Telia inte kan skicka sms, inte vet de heller när problemet blir löst. Läste nåt om 19-tiden, men HALLÅ! Jag (jag vet, det låter så jävla ego. men vadå!?!?!) behöver skicka sms, jag har vatt utan sms sen kl 20 i 12. Det är fan nästan abstinens på detta, 5.5h utan sms. Det hade kunnat bli bra många sms under de timmarna, men icke.!!

Iaf, det har varit en ganska så bra dag annars. Glatt humör!
Jag har en tvångstanke har jag kommit på.. Sjukt eg..

Som när jag skriver här i min lilla blogg.
När jag nu börjar här, där jag skriver. Så kan inte meningen börja med ett S.
För det blir fel, det blir för lika. Pest helt enkelt.

Take Care!

// jessica //

Tekniskt jävla skit!

jag tror bestämt att jag inte ska ha nån mobil, de klyddar alltid.!
sånt jävla skit! helt plötsligt kan man inte skicka sms.
fast jag betalt den jävla telefonräkningen, fan är detta lixom!

ringer man kundtjänst, då får man sitta i kö i en hel jävla evighet! dagen tog just en otrevlig vändning, nr 24 i turordningen. spännande vaa? verkligen inte! jag vill kunna skicka sms och slippa massa krångligheter, tur det finns högtalare på mobilen iaf. slipper man sitta och hålla den hela tiden, kunde ju iofs använda mitt headset. om jag visste var det är vill säga, förmodligen på vinden tsm med lådan som jag fick mobilen i. eller nej, nu vet jag var den är. haha! :P

*suck*

wish me luck och hoppas min mobil fixar sig!

// jessica //

Helt fruktansvärt underbart!!!

gårdagen började skitbra, mitt humör var på topp, jag var laddad till tusen! Bröderna M var väldigt trevligt (eller hur emmi!!!) och bion var verkligen skitgrym och hela dagen/kvällen/natten var helt enkelt bara underbar och rolig på alla sätt! fredagen var något att minnas, mitt bästa humör på länge. jag tog till vara på lyckan och bara njöööt!!!! det gjorde jag verkligen, en sån dag fylld med oförklarlig glädje, energi och bara viljan att göra tusen saker =D

idag känns som söndag, så idag har nästan spenderats som en söndag.
kanske inte världens bästa, därav noll ork till något?
blev dock glatt överraskad av en viss person, OMG är orden!

ska lägga mig och läsa ett tag nu, kommer kanske nåt bra på tv sen. eller nu, jag vet inte. jessica, vi måste bestämma dagar nästa vecka!! massa skräck blir det sen, When A Stranger Calls, The Grudge och The Cell! vet inte hur jag ska klara det bara, olika kanaler och olika tidpunkter. dessutom är jag jävla lättskrämd. detta kan bara sluta i katastrof :P haha!

// jessica //

                       ........ I really want it ..........

RSS 2.0