Du kan inte förlora det du inte haft

I wanna get with you......

Wanna get with who? Don't know. Maybe.

Jag sitter här och tråkar sönder till tusen, funderar på diverse saker, såna där svårigheter som egentligen borde vara så lätta för man lever bara en gång (Eller egentligen tror jag inte det, men vi kör på det just nu). Rädsla sätter stop för det mesta, men är det meningen. Så är det. Sådär enkelt är det, nästan i alla fall. Varför vågar man då inte? Man vill inte förlora, man vill inte stå där som ett fån. Men å andra sidan kan man inte förlora något/någon man aldrig haft.

Det är så sant som det är sagt, faktiskt i ärlighetens namn.

Akon - Beautiful<3

Det blir nog ingen promenad, inte nu i alla fall. Det blåser alldeles för mycket, kanske lite senare när solen håller på att gå ner och det (förhoppningsvis) är sådär härligt vindstilla och mysigt =) Ska kolla till hundarna också, så de inte har sprungit bort eller nåt annat dumt :P Man vet aldrig med dom ju :O

// j e s s ii e //

Kommentarer
Postat av: cecilia

jag är en sån som tänker för lite hinner alltså inte tänka på rädsla för att förlora eller liknande :P inte alltid bra det heller man hamnar ofta i problem men samtidigt så händer väldigt mycket bra saker och man får väldigt mycket kompisar och erfarenheter när man vågar och tror på att man kan klara något! (:

2009-06-06 @ 21:24:24
URL: http://ceciliala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0