En längtan bortom allt annat

Ändlös och evig kärlek, den vill jag uppleva.
<3

Because of You

Hello!

Sitter här och myser framför datorn, lyssnar på 3 Doors Down - Away Form The Sun. Lagom mysigt! Har ingen lust att göra som Sverige alla tusentals ungdomar gör ikväll, alltså super skallen i bitar, gör saker de inte kommer ihåg och mår pest när de vaknar imorgon. Nej, jag satsar på en lugn kväll. Kanske ta en drink nånstans (Dock blir det troligtvis inte så) eller gå på bio, bio är det som lockar mest :O Vill se Fast And Furious, tror att den kan vara bra =) Vill gärna se The Haunting In Connecticut, I LOVE skräckfilmer! Fast jag är otroligt lättskrämd, alltså ska man se skräckfilmer med en söt pojke som kan hålla om en när det blir läskigt =D Dock har jag ingen sån, så det kan bli svårt =(

Anyways, vad ska resten av Sverige göra denna Valborgsmässoafton?
Ha det fint och ta det lilla lugna idag är ni söta =)

// j e s s ii e //

I wonder who wrote the book of love

God morgon =)

Nu har jag varit uppe sen ungefär halv 7, någorlunda utvilad är man också. Fast ändå gäspar man som om man har betalt för det. Syre till hjärnan, den har inte fått tillräckligt under natten, så den tillgodogör sig det nu. Eller nåt :P Haha, jag har inte en aning och plus att det är morgon. Vad som helst kan hamna här då :P (Nästan i alla fall)

Skolan håller på till ungefär 12 (Slutar kanske lite innan), sen ska jag införskaffa lite saker till mamma, eventuellt till mig själv och sen blir det banken om jag hinner. Vilket jag hoppas och tror att jag gör =) Det ska inte ta så lång tid att handla de få saker jag har på listan, så hinner jag kan jag i alla fall känna mig i alla fall lite rik ett litet tag :P Haha!

Ha en fin dag!

// j e s s ii e //

Maybe it was a fun day

Hej!
Vårt internet har inte fungerat.


Dock har jag inte så mycket att dela med mig av.. Det har varit skola och jobb (Yes, ni hörde rätt.). Jag har jobbat på min förskola där jag har min VFT, ska eventuellt jobba lite i v 22-23 också och förhoppningsvis i sommar också.
Annars är det Valborgsmässoafton imorgon, svaga aningar om vad jag ska göra. Blir nog Ystad med vänner, även fast jag känner mig obekväm när jag är i Ystad. Påminns om Linus då =( (Vår katt som försvann för jättelängesen), det är ganska jobbigt. Världens finaste katt!

Ha det fint och take care!

// j e s s ii e //

Orken bara dör

Varför ska det vara jobbigt? Varför förstår inte folk när man förklarar?
Ge mig lugn och ge mig ork..

I en sal

Varit på kalas, fått smörgåstårta, skrattat, stulit en kaffekanna och fått åka motorcykel..

Kan det bli en mycket bättre söndag än såhär!?
Nej, det tror jag faktiskt inte. Jag bara ÄLSKAR att åka motorcykel, vilken känsla det är! Farten är ju förstås det bästa med alltihop, synd bara att Bengt inte kunde dra på ordentligt. Han är ju handledare och hade en elev med idag, men men. Nästa gång blir det nog fart, när bara mamma och bengt kör =) Så nu är man hemma igen, fick frågan om att komma till Lund och titta på film. Men klockan hinner bli mycket och jag ska till skolan imorron, blir nog i veckan istället =)

Nu måste jag nog plocka undan lite på mitt rum, här ser ut som en mindre Jerusalems förstöring. Inte så trevligt ^^ :P

// j e s s ii e //

Tunga, tuffa tider

Hello..

Long time no see, nästan i alla fall. Det har inte funnits lust eller tid till det, tänkte bara uppdatera lite om helgens händelser. Inflyttningsfest hos Ph i Sjöbo i fredags med en hög trevliga människor! God dricka, bra musik och lite dansa. I like =) Kom i säng helt sent, vet knappt vad klockan var :P Igår var man som en klubbad oxe och fick frågan om man ville hänga med ut igen, det blev ett nej men på torsdag är jag nog på gång igen =D

Idag ska jag nog iväg på födelsedagskalas ser det ut som, fast innan dess hade jag tänkt att ta mig ut i solen en stund. Helt underbart väder idag ju, varmt och det blåser nästan INGENTING! Det är lycka det, för hemma hos mig blåser det i princip alltid. Dötråkigt är det =/ Imorgon är det skola igen, synd..

Ha det fint!

// j e s s ii e //

P.S. På frågan från du Anonyma, jag inte umgås med min pojkvän längre. Eftersom vi inte är tillsammans längre, det borde nästan vara underförstått då hans bild är borttagen och han inte längre står med i den lilla presentationen om mig.

Favourite song

har man varit hemma i ca 1h, hunnit vara minimalt social med mamma innan hon stack, lyckats göra lite käk (Pasta med baconsås *mums*) och nu är det dags att skriva ihop lite till vår redovisning nästa vecka.
Så jävla effektiv, hann ju dessutom stryka imorse och sånt också. En stadig frukost blev det med, müsli, naturell yoggi och bananskivor på det. Riktigt gott måste jag säga, blir nog likadan frukost imorron. Man står sig rätt länge på det faktiskt =)

Frågan är om man ska förbereda nåt käk till skolan imorron, eller om man ska köpa? Det mest ekonomiska vore ju att förbereda något, typ en pastasallad eller så. Aja, får se lite senare vad jag känner för.. Nu ska jag i alla fall plugga..

Ha det fint, hörs senare eller något =)

// j e s s ii e //

You get me high

God dag =)

Även
om det väl inte riktigt är dag i den bemärkelsen, men här är jag i alla fall. Varit vaken sen runt kvart över 8- halv 9 skulle jag tro. Tänkte vara lite effektiv innan skolan, men det smög sig lite grann. Måste få i mig lite frukost och under tiden tänkte jag skriva lite på en uppgift. Den är inte riktigt enkel, men man får ju göra sitt bästa.  Blir borta ganska länge idag, kvart över 1 till jag vet inte när. Dock gör det inget, med tanke på att jag börjar sent.

Sol och fint väder är det idag, jämfört med gårdagens äckliga regn/mulet/blåsa/kallt väder. Ur högtalarna kommer Breaking Benjamin - Breath och jag känner mig på bra humör idag. Riktigt härligt är det! Hur är vädret i resten av landet då?

Läste i en blogg Här om att säga ja till säkert sex osv. Det är värt att gå in och läsa och avlägga detta löfte, även de flesta säkert redan kör på säkert sex med skydd och så. Kan man ju faktiskt gå in och göra det ändå, det tar bara några få minuter och det kan göra en enorm skillnad.

Ha en jättebra dag!

// J e s s ii e //

Grace will lead me home

Hej på er!

Idag. Idag är en sån dag där jag är nöjd med hur dagen har varit hittills, känns som att jag har fått gjort en hel del faktiskt. Även om det kanske egentligen inte så värst mycket, men jag har i alla fall hunnit stryka all tvätt åt mamma, lägga in den blöta tvätten i tumlaren och hänga upp det som behövdes, fått igång diskmaskinen och lyckats läsa ut boken Barn upptäcker skriftspråket. Eller i alla fall ha läst de sidor jag hade, har märkt att jag fattas ett antal sidor. Något irriterande!

Nu har jag (Som märkt) funnit mig till rätta framför datorn, dels för att kolla upp diverse bloggar och sidor som jag brukar vara inne på. Dels för att gå igenom Carina Fasts 7 barn lär sig läsa. Otroligt bra avhandling och skulle det vara någon som vill läsa den finns den att hämta Här, klicka sedan bara på Hämta Fulltext. I vilket fall är det vissa saker man skulle fundera på när man läste den, så tänkte att jag skulle använda mig av framförhållning och fixa det nu.

Vädret är ju utmärkt till att sitta inne i alla fall, regn och mulet. Men antar att det behövs det också, blir ändå lite mysigt när det är sånt där väder =)

Ha det fint och sköt om er!

// j e s s ii e //

I surrender when you smile

Nyss käkat middag..

Grillat! *MUMS*
*suck* Jag orkar egentligen inte skriva, så det blir inget långt nu ikväll. Tappade typ lusten precis.. Spännande... Typ NOT!
Imorgon får (Eller i alla fall kan) jag sova länge, ingen skola och jag behöver verkligen sova ut. Blir ju inget med det på helgen.. Kanske lite plugg imorgon också..

Ha en trevlig kväll.. Jag orkar inte mer nu..

// j e s s ii e //

Jag väntar

Hallu!

Dagen blev inte så lång som det var tänkt från början och jag är mer än glad! Börjar man kvart över 8 är det inte särskilt roligt att gå till 17.00, så det blev bestämt att vi jobbar ordentligt på torsdageftermiddag istället. Passar mig utmärkt! Annars har det varit en relativt bra dag, seg imorse (Som vanligt) men blev ändå inte försenad. PLUS i kanten för det =D

Till eftermiddagens/kvällens plan ligger det att jag ska lyckas formulera en fråga till vår B-uppsats som närmar sig med stormsteg *suck*, sen ska jag mejla den till vår nya mentor som nog inte är helt hundra. Hon är en sådan människa som man vid första ögonkastet inte gillar. Ganska så tråkigt faktiskt.

Hoppas ni haft en riktigt fin helg och att veckan blir riktigt bra =D !

// j e s s ii e //

All Angels - Amazing Grace<3

You smile in your sleep

Vissa inlägg har effekt..

God eftermiddag på er =)
Idag... Har varit HUR BRA SOM HELST! Kan inte annat än gilla hur denna dagen började och fortsatte, det får gärna vara så fler gånger. Jag mår så jävla bra då! =D Behöver inte gå in på närmare detaljer men eehh, jaa. I Like Today! Det blev ingen fotboll hos Martin. Han skulle köra MC med föräldrarna. Dock håller jag koll via MFF.se, just nu är det lika. Jag hoppas verkligen att mff vinner, det skulle bli vinst på hemmaplan och allt ju =D

När man skriver om trollen typ, hör hur det brummar här utanför. Wiie! Pluggat har jag i alla fall också hunnit göra, det känns bra. Dock har jag ett antal sidor kvar, men de får vänta tills ikväll och imorgon. Sen har jag läst ÄNNU EN bok, wow :P Haha! Nu börjar det släppa här, effektivitet tror jag det kallas. Kanske...

Ha det fint!

// j e s s ii e //

Dom kommer alltid att finnas här..

Bokens titel var fel, Barn upptäcker skriftspråket hette den visst.

Den är faktiskt ganska bra, inte så illa som jag trodde att den skulle vara. Well, ibland trillar man över böcker som faktiskt är intressanta och bra. Trots att de har med skolan att göra, man ska ALDRIG sluta förvåna sig! Har jag hört i alla fall, det verkar stämma in ganska bra också =)

Fick ett plötsligt trötthetsanfall, vet inte om jag ska sova eller om jag ska dra några sidor till och hoppas på att jag piggnar till. Hur det än är, jag måste läsa så mycket jag kan idag. Imorgon blir det eventuellt att titta fotboll hos Martin, med Josefin och Daniel. Så då finns det inte mycket tid till det. På måndag är det fältdag, hur pigg är man efter 7 timmar på en förskola? Nej, då är man ganska trött. Men får väl bli lite läsning då också, beror helt på hur mycket jag hinner idag och kanske hinner imorgon..

Ha det bäst!

// j e s s ii e //

I will take your hand

Har börjat förstå det här med läsarantal och dyligt.

Man måste uppdatera 15 gånger om dagen om man nu mot förmodan skulle vilja behålla de få läsare man faktiskt har, men det finns inte riktigt ork eller kreativitet till det. Det finns heller inte tid, antingen är det skola - plugg som tar upp tiden, eller så kan det vara umgänge med trevliga människor som upptar tiden eller helt enkelt något så nödvändigt som att faktiskt få en lugn stund för sig själv eller t.o.m något så tråkigt som att behöva städa en hel dag.

Hur som helst är det plugg som gäller min för del ikväll.. Inte världens roligaste lördag, men tyvärr måste jag. En bok på 200 sidor läser inte ut sig själv =/ Barn skriftspråksutveckling heter den om jag inte minns fel, vilket jag kan göra. Från och till är den bra, hade också varit bättre om jag inte varit så trött. Men det är värt att vara trött efter gårdkvällens filmtittande osv... *I Like*



Denna bild får avsluta dagens inlägg och ha en superskoj lördag ;D

// j e s s ii e //

Det är inte lätt att vara jag ;)

MFF spelade mot AIK och det blev seger för MFF. 1-0.

Står upp och sänder iväg det största jävla GRAAATTIIIIIIS som går att uppbringa till MFF, Martin och Daniel som är jätteglada nu =D Imorgon är det fredag, det är riktigt najs! Två glada nyheter (Trots att jag egentligen redan visste att det är fredag imon ju, men ändå) på en dag, ännu en glad sak.
Jag och Josefin köpte varsin ny tröja idag. Likadana förstås, men det gör inte så mycket :P  Om det inte vore för henne hade jag inte köpt tröjan, enligt mig så var den inte riktigt mig. Men får väl köra på samma tankegång som Josefin, köp det som är snyggt och skit i om det är din stil eller ej :P =D

Ny favorit, fick tipset av Emilio. Det tackar jag för ;D
  •  Flipsyde - When It Was Good
// j e s s ii e //



When it was good

Till dig som valde att vara Anony..

Jag tackar så MYCKET! Visste inte att man som Astrid Lindgren kunde vara grym, så det var riktigt roligt =D Synd bara att du är Anonym och att jag inte kunde kommentera till någon adress till dig =/
I annat fall har denna dagen var ganska så bra, började 9 och slutade 10 i 11. Det är inte helt illa det! Sen blev det en tur till Arlöv med Josefin för att sen dra tillbaka till Malmö och käka på Entré =) Riktigt god mat blev det idag och ett nytt besök på Entré och matstället Mediterranien (Tror att dom stavade det så i alla fall :P) lär det bli!

Annars så har jag äntligen läst färdigt Carina Fast - 7 Barn lär sig läsa, den var RIKTIGT bra och jag fastnade rejält för den och lärde mig hur mycket som helst! Första boken till skolan som jag faktiskt velat läsa, helt sjukt :P

Take Care och Ha Det Bäst! =D



// j e s s ii e //

Do I die alone?

God kväll...

Snart dags för sängen, man ska ju upp relativt tidigt imorgon. Tur man bara ska på ett mentorsmöte och ingen föreläsning eller något sånt tråkigt. Dock blir det lite tråkigheter imorgon ändå ju, måste bort till Kårexpeditionen och prata med dom om den påstådda betalningsförseningen. Tur Josefin är med, inte så skoj att gå bort där själv och stå där som ett fån.

Nu sitter jag i alla fall och varvar ner efter ett spännande Grey's Anatomy (Hahaha, omg!), lyssnar på musik och pratar med trevligt folk. Hör hur sängen lite smått skriker efter mig, vem vet. Det kanske t.o.m är något trevligt på tv nu också. Inte för att jag tror det.. Men ändå..

Aja, good night and sweet dreams!




Denna får avsluta kvällens sista inlägg, haha =D

// j e s s ii e //

Jävla Idioter!

Jävla Studentkår! Försöka snuva mig på mina sista pengar jag har!


Jag har ju faktiskt betalt in min studentavgift, finns till och med bevis på det. Det ska dom få se imorgon! Blir så irriterad på sånt här, jag betalade till rätt konto. Samma som jag betalde till första gången och då gick det ju. Fattar ingenting!
Kommer man sova oroligt inatt bara för det.... *suck* Tack för den liksom..

Nae, får väl förska varva ner mig lite. Hjälper egentligen inte att sitta här och vara irriterad, men ännu en oväntad utgift håller inte för min ekonomi. Detta är jävligt jobbigt, så mycket som händer och ska betalas nu och mina pengar räcker inte till. Pengar kan göra en helt knäpp och orolig =(

Well, tell me something så jag skrattar lite är ni snälla! Jag behöver det...

// j e s s ii e //

Nostalgi

Hjälp!

Hur lägger jag till bloglovin länken på min blogg?:O

För övrigt så är det helt galet vilka låtar man lyssnade på när man var liten, Smurfarna, Dr Bombay och sånt konstigt :P Jaa, det är tur att man inte längre lyssnar på det. Bara vid enstaka tillfällen när man känner för en liten nostalgitripp, haha! Säger jag som är knappt 21 år fyllda... Nostalgitripp, hahahaha! Jag har aldrig påstått att jag egentligen är särskilt normal :P

// j e s s ii e //

Sometimes you love it

Uppskattning.

Visar man det tillräckligt mycket?
Om man verkligen tänker efter. Det är lätt att ta saker och människor för givet, tro att de alltid kommer finnas där. För så är inte fallet, i alla fall inte när det gäller människor. Människor föds, lever och dör. Det går inte att förhindra och man bör nog inte försöka förhindra det heller. Men under tiden man är här på jorden, med dom man älskar bör man försöka visa för dom att man älskar dom, att man alltid finns där, att man ställer upp i vått och torrt utan att egentligen kräva någonting tillbaks för detta. Jag kan tycka att man inte har rätt att kräva något, gör man något för någon man älskar gör man ju det för att man vill det själv. Visst gör man saker för att man blir ombedd att göra kanske just den där speciella saken, men man bör ändå inte kräva. I slutändan får man tillbaka det, på ett eller annat sätt.

Sen är det inte alltid lätt att vara en så kallad god människa och visa för alla att man älskar dom, man behöver inte vara det heller. Det behöver heller inte vara några storartade saker man gör, bara små bevis ibland. Som ord, en kram, en puss eller på vilket sätt man nu än visar kärlek och känslor. Många kommer på vilken kärlek de egentligen känner när personen är borta, varför är det så? Man borde veta det när personen i fråga finns där, mitt framför ögonen på en.

Så ta inget eller ingen för givet, för när det väl är borta så står man där och ångrar allt man inte sa eller gjorde.



// j e s s ii e //

Blev så glad igårkväll

Onsdag är här!

Trevligt att vara tillbaka, vaknade relativt tidigt och försökte somna om vilket jag lyckades. Så nu är klockan halv 12 och jag har väl varit vaken i 15 min, min mage dör. Jag har även hunnit ge hunden mat. Ska ringa förskolan idag också, tror jag i alla fall. Sen idag blir det att sätta sig och plugga lite, sola går ju inte. För molnigt och ALLDELES för blåsigt =(

Kommentarer hade trillat in under natten, wiie! Jag fick lära mig att GodNatt sitter ihop, det är faktiskt inte lätt att veta när ord sitter ihop eller ej. Tur det finns vänliga själar där ute som vill hjälpa =D Om man skulle få på sig myskläder och gå ut och äta frukost? Svälter nästan här ju :P

Ha det fint, hörs senare =)

// j e s s ii e //



Tackar för en dag som denna<3

God kväll och snart God natt..

Då var två avsnitt av Desperate Housewives avklarade! Jag lyckades också spela in båda avsnitten till mamma utan några som helst problem, hoppas jag i alla fall. Annars blir det bra jobbigt när mamma kommer hem :O ! Ganska produktiv dag har det varit, hunnit plugga, fixa undan här hemma, vatt ute och njutit av solen och varit i skolan..

Min lilla tur ikväll, där ute. I solnedgången, alla borde få ha en sån kväll. Musik i öronen och bara omges av vackert. En av fördelarna med att bo så som jag gör, på landet. Långt bort från storstadsmullret, nej tack till det! Snart blir det i alla fall sängen, är ganska så trött och god natt sms (Sitter det ihop egentligen?) har man också fått. I Like såna sms<3=D

Sweet dreams, hörs imorgon!

// j e s s ii e //

Then I can't wait til tomorrow comes

Har lyckats ta mig ut och har ju lyckats ta mig in igen...

Det var lite för kallt, men ändå mysigt. Lyckades få till några bra bilder. Både på hus, hund och mig själv.. Älskar solnedgången idag, täckt av ytterst tunna moln som ser ut som dis.. Det är nu man skulle haft någon här hos sig och myst på den där filten jag pratade om tidigare, gud vad underbart det hade varit!

Smakprov...



För liite fler bilder får ni gärna besöka min bilddagbok, bara att klicka där uppe =)
Ha en supermysig kväll, hörs säkert efter Desperate Housewives...

// j e s s ii e //

Down memorylane

Hallu!

Såg innan i Tvguiden att det sänds dubbla avsnitt av Desperate Housewives ikväll! Vadå LYCKA!?!? WOOOHOOO!!


Fast det var inte riktigt det som var poängen med detta inlägg, nej. Det var det inte.. Jag har ju som inte bekant för alla här börjat använda Spotify, för att lyssna på musik. Man slipper ladda ner och slipper falla offer för IPRED-lagen, rädd som man är :O ! Här hittar man ju alla möjliga och omöjliga låtar =)

Jag kom just över nåra Enrique Iglesias låtar som återupplivar minnen från en campingsemester med 2 vänner för några år sen.  Ojoj, att bli kär på en campingsemester och sen få reda på att det inte är besvarat. Jaa, man kan säga att campingen inte var så rolig sen......

Låtarna är b.la

- Love for fun
- Don't turn of the lights
- Escape
- Not in love

// j e s s ii e //

Amazing Grace

Här ligger man och vilar efter en låååååång stunds läsande.. Vad händer då?

Joo, farfar stövlar in och skriker efter en. INTE trevligt och INTE uppskattat! Stäng av ditt eget jävla vatten vet jag! Runt halv 6 är det dags att bege sig ut, 1.5h från 10 över 4. Men tänkte att vattnet inte ska behöva rinna över, känns så dumt.
Blev till råga på allt lite illamående och fick lite huvudvärk, tack för den televerket. Fast kanske ändå bra att man vakna nu, så man inte hade sovit bort flera timmar och sen inte kunnat sova ikväll.

Senare ikväll tänkte jag ge mig ut och få till lite fina bilder, solnedgångarna här ute på landet är verkligen helt ärligt To Die For!



Vet att denna bild varit med innan, men den är bara helt underbar. Den har jag verkligen lyckats bra med, så något sånt hoppas jag på ikväll igen.. En bra bok och en mysig kofta, passar utmärkt där. Eller lite mys på en filt på gräsmattan.. Det är vilket som... Är ju dessutom ensam hemma, så kan passa på då. Tänkte dock försöka få till filmtittande med någon...

Ha det fint!
P.S. Tycker om mina nya besökare och klart de som varit med hela tiden =)

// j e s s ii e //

Som förutspått

Det är bara sååå mycket glädje i att komma hem!

Bloggen har fått en massa kommentarer, solen skiner och man möts av en katt och en hund som i princip ligger och väntar på en =) Nu blir det snart att gå ut, så fort jag käkat och bytt om till mjukis. Man måste ju få njuta lite innan det är dags att ta tag i pluggandet :O ! Föreläsningen var som redan förutspått, Tråkig! Eller ämnet gillas ju starkt av mig, men föreläsaren förstörde genom att inlevelsen och motivationen saknades.

Nu är det mjukis och förmodligen tas maten med ut i solen istället. Mycket härligare att sitta på trappan och mysa i solen ju =) Hoppas bara innerligt att det inte blåser så mycket där :O

Såå, ha det fint så länge.. Hörs antagligen senare!

// j e s s ii e //

You should know that

Hinner med ett litet..

God Morgon förresten!
Även om jag inte tycker den är så god egentligen... Ville verkligen inte stiga upp, speciellt inte eftersom det inte är så skoj väder (Såna där tråkiga moln som är tunna, men som ändå skymmer solen) plus att Josefin är sjuk. Så hon kommer inte, 2 låååååångaaaaaaa föreläsningar utan henne, typ... Skjut Mig! Helst NU!

Kommentarer har trillat in under natten och det är fortfarande så roligt, snälla och uppmuntrande kommentarer kan man aldrig få nog av. Blir ju dock lite ont om uppdatering idag, i alla fall före kl 3. Fast det kan hända att man drar hem innan, får se hur pass rolig den första föreläsningen är (Vem försöker jag lura? Föreläsningar är sällan eller ALDRIG roliga ju!)

Jaja, dags att borsta tänderna nu. Ha en toppendag!

// j e s s ii e //

Det här var ju bara jättebra!

God kväll!

Har hittat hit igen, förmodligen för sista gången idag. Har fått mycket respons och kommentarer idag känns det som, jätteroligt är det. Från människor som faktiskt inte bara är ute efter att ragga läsare och kommentarer till sig själv, nej det är människor som man kan få något utbyte med och som gillar det dom läser här. Jag blir så glad! Riktigt jätteglad!!

Grattis till MFF som vann med 3-0!! =D Då vet jag att både Martin och Daniel verkligen är riktigt glada nu, speciellt Daniel som var på plats i Malmö och såg matchen live.

Have a nice night!

// j e s s ii e //

Uppmuntran och Hjälp

Nyss käkat middag, riktigt sån där svensk middag känns det som....

Jag menar, biffar, potatis, brunsås och lingon. Är inte det lite sån typisk svensk middag? Typ såhär, husmanskost (Sitter det ihop eller hur är det?). Eller så är det bara jag som är knäpp kanske? Ni får gärna rätta mig om jag har fel. Gott var det i alla fall! Är ju det som räknas, svenskt eller ej liksom.

Annars har dagen överlag kanske inte varit den mest produktiva, men det kommer en ny dag imorgon vilken innebär skola och 2 långa föreläsningar. Man kan säga som såhär : Jag ser INTE fram emot det! Föreläsningarna brukar vara rena rama sömnpillerna..... Fast kommer Josefin så kan det nog bli roligt, vi har ju ganska så roligt ihop =)

Tror att jag ska fortsätta läsa lite nu, det var ju trots allt ganska så intressant.
För övrig information så spelar MFF mot Örgryte IS ikväll. Matchen började kl 19 och nyss såg jag på Aftonbladet att MFF leder med 1-0. Jag hoppas innerligt att MFF vinner, då vet jag 2 pojkar som blir väldigt glada.



Denna bild får avsluta dagens inlägg!

// j e s s ii e //

Flitens låga brinner

Hallu!

Inte så underbart väder idag
, även om solen skiner. Det blåser ganska så kallt och man måste ha för jävla mycket på sig, enbart för att slippa frysa. Nej tack! Jag håller mig inne och försöker mig på att göra något vettigt av tiden. Vilket faktiskt går ganska så bra, läser något till skolan. 7 barn lär sig läsa, heter det. Handlar om barns olika förutästtningar för att lära sig just läsa OCH skriva. Intressant är det och bra för mig som blivande lärare att veta om olika förutsättningar osv..

Skola imorgon, torsdag och fredag. Frågan är om man inte ska dra in en fältdag på onsdag? Eller så var det nåt som händer på onsdag, jag minns inte riktigt! Halvdag på en förskola i Malmö, dock inget jag anmält mig till :P:O Borde man det kanske? Äähh, skitsamma! Det blir som det blir.. Eller så får jag höra med Josefin vad hon tänkt :P Hahah!

Dags att fortsätta med läsningen, ha det förträffligt bra idag!



Detta får avsluta! Lite regnbågsfärgat som gör en glad =D

// j e s s ii e //

Let those guitars play

Vetefan vad som har hänt...

Hej förresten! =D

Har så jävla ont i min arm, underarm typ. Den biten precis innan handen :P Hahaha! Anyways, tror det är sen bowlingen. Fan 2h i sträck, det blir rätt jobbigt. Eller så har jag sovit konstigt med armen 2 nätter i rad. Ääähhh, jag vet inte.
Hoppas det går över iaf, det är inte så jävla fräckt! Får väl strecha den (Stavas det så!?) så försvinner det kanske, det är ju faktiskt min högerarm. Jag använder den hela tiden, nog för att jag använder min vänsterarm. Men you get the point!

S
itter just nu och lyssnar på musik, utanför blåser det lite, himlen är sådär konstigt färgad och ändå lyser solen. Aja, det blir nog en bra dag vad som än händer och hur vädret än blir. Ska nog gå och ta mig en dusch nu iaf, min hårbotten strejkar..
Fast............. Det gör den hela tiden, fattar inte varför. DÖD åt den i alla fall!

// j e s s ii e //

I just called

Usch nej..

Hade skrivit ner lite, men det passar inte nu. Ville nog egentligen bara säga god natt, inte för att jag är så värst trött. Men det får nog bli en tidig kväll, lägga mig i min säng som är halvt nybäddad och somna till tvns flimmer. Det hade varit najs..
Idag har varit riktigt mysig, om än att man var hemma tidigt imorse. Hade gärna förlängt min morgon innan jag kom hem..

Men have a nice night, cause I will...




// j e s s ii e //

It's haunting you

Det är rätt så roligt..

Man hittar nya bloggar varje dag, och nya bloggare hittar hit till mig. Det är så roligt, kommentarer och utbyte. Jag älskar det! Det är så det ska vara, uppmuntran och glädje i bloggvärlden =) Alla är så inne på att trycka ner varandra, som jag läste i en blogg idag. Det var helt hemskt egentligen, när man tänker efter. Om finner stöd hos någon, varför ska då någon annan komma och lägga sig i? Försöka trycka ner den som egentligen behöver stödet mest av allt, galet.

Jag brukar kommentera i de bloggar jag fastnar för, har aldrig någonsin sagt något elakt till någon i någons blogg. Det skulle inte falla mig in, fast det kan bero på att jag oftast som alltid varit och är en snäll person. Att vara dum och elak är inte min grej, inte för att det kanske är någons "någons" grej att vara det. Men jag tror att ni förstår min poäng.
Jag kör på att vara snäll, så ofta det går. För man så kallat "vinner" mer på det, man kommer längre. Hjälper man någon, så mår den man hjälper och man själv (Säger man så!?) mår bra. Utbyte för alla!

Well, tänk på det bara. Var snäll istället för att vara elak, då skulle alla må lite bättre.



// j e s s ii e //

If every day was

Idag.....

Så är jag jätteglad, på sådär ruskigt bra humör. Efter gårkvällen (Eller det heter kanske inte så? Jag vet inte ju :O) så kan man inte må annat än bra ju, en dag som bjöd på det mesta och en kväll som också bjöd på det mesta. Bland annat himla god dricka, Väldigt trevligt sällskap och massa rolig bowling ju. Som jag tidigare nämnt, men det tål att nämnas igen. A night to remember, som man säger =)

Soo...
Jag sitter här och lyssnar på musik och ur högtalarna kommer Flo Rida ft T-Pain - Low, en ganska okej låt. Man kommer lite i stämning och man blir lite sådär lulligt glad. Lite tom på ord nu, ledig imorgon. Som alla andra. Sen är man ledig på onsdag med och det är verkligen inte helt fel, veckan som kommer är ju inte på några sätt jobbig. Så man står ju faktiskt ut....

Take Care och hoppas ni haft en bra Påsk =)



// j e s s ii e //

Where you're from?

Lååååångheeeeeelg! =D

Det är konstaterat................ Jag suger RÖV på att bowla, men jag förlorar ändå med stil. Det är ändå alltid något =) Fast innerst inne är jag en lika stor vinnare som Martin & Daniel, för jag bjuder på att vara en god förlorare :P =D
Skoj hade jag i alla fall igår, som vanligt när jag umgås med dom 2. Det är så jävla bra lixom, dock hade det varit snäppet roligare om ytterligare 1 eller 2 vissa personer (Kan man skriva så egentligen? Nej? Ja?) hade varit med...

Men men, det blev inte och vi fick nog spela 2h igår. Fast vi bara betalt för en, vi fick ju nästan spelat 6.5 runda. Även om är 3 personer så borde man egentligen inte hinna det. Men what the fuck lixom, vi klaga inte =D

Ha en great dag! =D

// J e s s i i e //

En bra dag =)

Det är ju egentligen inte morgon nu, så jag säger....

God Middag, fast det stämmer inte riktigt det heller. Men skitsamma!
Det var en underhållande dag igår, hände något precis hela tiden. Senare på kvällen kom Johan då ju och tittade som sagt på film. Skitroligt. =D        Idag blir det fest någonstans, vet inte riktigt var än bara. Troligtvis hos Martin =)

Dock måste jag till Systemet och sen måste jag sola, får väl skaffa sånt solkort som finns på solariet i Skurup. Det sägs att det ska bli billigare, så då får man väl vara så snäll och tro på det. Måste bara vänta på att mamma ska komma tillbaka, så under tiden kan jag ju sminka av mig (Det lilla som är kvar då :P) , sätta på kaffe  och käka något. En bra plan =)

Glad Påsk! =D
// jessiie //

Baby Goodbye, Baby Farewell!

Nyss kollat på det sista av Chronicles Of Riddick, Vin Diesel är så förbannat snygg!<3 =D

Innan dess blev det för jävla roligt avsnitt av American Dad, tätt följt av The Pineapple Express. På dessa två tittade jag med min bror Johan och riktigt roligt hade vi åt filmen. Ni som inte har sett den....................... Well, det är något ni VERKLIGEN borde göra =D Finns en viss scen i filmen, man skrattar så man får ont i magen :P

Nu ska jag dock se Magiska Systrar så länge jag orkar, sen blir det antagligen sängen...
Ha en trevlig natt =)

// jessiie //

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig ;)

För det var så jävla fräckt!

Indeed IT WAS! JAG!!! Har kört minimoto idag! =D Martins MINIMOTO, går som satan den lilla skiten :P Värsta MChyserin här idag för fan, haha. Helt roligt! =D=D Passar mig idag, för alla är glada och roliga och det är jag också =D



Hoppas ni andra också har en precis lika underbar dag som jag har! För det förtjänar ni, så bra som jag mår idag. Helt galet och jag vill verkligen ha fler såna här dagar, de är ju helt underbara! =D

// jessiie //

Btw, kolla i min bilddagbok. Bara att klicka där uppe =)=)=)

Jag vill så gärna ha sex med dig ;)

Wow!

Idag är jag jätteglad, vetefan varför men jag gillar det i alla fall =D Precis (Eller nästan precis) varit ute i solen =) Lekte med hunden, sjöng halsen av mig, tog några fina och roliga bilder på allt och inget. Försökte få till några på mig själv, men jaa....... Det gick sådär.......... Ser ut som jag vet inte vad!
Påskliljorna har kommit upp nu också, fast de var bara såna små söta =D Så det gick bli några bilder på dom och på jaa, lite annat trevligt. Känner mig helt hyper, förstår inte det :P






Ur högtalarna kommer Sommarpojkarna - Lilla Hjärtat. Haha shit!

Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.
Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna ha sex med dig.


Det får avsluta det här inlägget, och att jag är sådär härligt glad idag =D

// jessiie //


Helt underbart och härligt!

Ojoj!
HELT förvånad är jag, jag somnade innan typ 20 i 10 igår och vaknade runt 6-tiden imorse :O Skulle tro att jag är ganska så utvilad idag, har dock inte varit vaken sen 6. Nej, somnade om och vaknade runt 20 i 8 och har varit vaken sen dess.
Snart käka frukost, ta hand om tvätten i tvättmaskinen och sen blir det nog att gå ut lite grann =) Njuta av det fina vädret, skulle ju bli 14 grader idag. HEAVEN!!! =D Jag har t.o.m kunnat gå utan jacka nu i veckan, det är helt fantastiskt. I LIKE !!!!

Påsk är det nu också, de pratar om det i Nyhetsmorgon. Den enda kanalen som visar något som något så när vettigt, i alla fall nu på morgonen. De pratar om traditioner, så som påskägg, påskkärringar osv... Det är långfredag idag också, fräckt :P Blåkulla och sånt, man klädde ut sig för man ville skrämmas och sånt säger dom. Vem blir rädd för en påskkärring?

Jaja, ha en toppenfredag!



// jessiie //

Hoppas på ett positivt besked

FÖÖÖÖÖÖR!!! Juste!!

Jag har K A N S K E......... Sommarjobb på förskolan som jag har min VerksamhetsFörlagdaTid på, är inte det great så säg!? Jag hoppas verkligen jag får ett positivt besked när jag kommer dit den 20e, eller om dom kanske ringer innan? Jag vet inte faktiskt, jag hoppas de ringer. Annars lär jag gå och oroa mig, det vill man inte :O

På tal om förskolan och barn då naturligtvis, så kom jag att tänka på ett samtalsämne vi hade. Nämligen Pingviner och Rovfåglar, som vill äta de stackars små pinvingungarna :O De är ju helt försvarslösa och fruktansvärt jävla söta!
Det är dock naturens gång, ekostystem och allt vad fan det är. Men ändå, det är ändå lite plågsamt i hjärtat när rovfåglarna pickar på de stackars små söta pingvinungarna =(






Well, there they are. De är fantastiska =D

// jessiie //

Unknown Soldier

Vet inte, kanske går ut en stund. Får se vad jag orkar.

Det är ungefär så det känns, även om det varit en väldigt lugn och stillsam dag på förskolan. Jag sov dåligt, somnade lite föööör sent. Åtminstone med tanke på när jag behövde gå upp idag, vilket med rimliga mått hade behövt vara runt halv 6. Senast! Men jag var så fruktansvärt trött! I hela jävla kroppen! Men fem över 6 gick jag upp, fixade mig. Väckte Bengt. Sen var det dags att bege sig till tåget.

Skulle även sola solarium idag, men det smög sig. Det tilltänkta solstället jag brukade gå till innan, visade sig ha lagt ner/stängt/renovera om eller vad det nu än är. Det andra stället som fanns tillgängligt var alldeles för dyrt, så det blev hem och nu är jag här.
Jag kör på grejen, göra så mycket som möjligt hela tiden. Så hinner jag inte slappna av och tänka.

Det är helt rätt och riktigt, jag mår bäst då. Så nu bör jag nog ta tag i mitt rum, inte riktigt vackert och sängkläderna bör bytas. Örngottet är fan sönder ju :O Ha det great, vi hörs och sånt!

// jessiie //



Dear ladies and gentlemen

Anyways, Volbeat - A Broke Man And The Dawn. D skickade den till mig, jag blev ganska glad.

Blev ganska glad när jag såg att jag fått lite kommentarer också, b.la en från brutalabloggen. För jävla härlig tjej den och hennes blogg också för den delen. Hon kommenterade i detta inlägg , jag skrattade! Ganska så mycket!
Det är såna kommentarer som gör vardagen lite roligare, samt hennes blogg. En ärlig och öppen blogg om jaa, allt egentligen. Ta er en titt vet jag! =D

Det går upp och ner och just nu är det mer upp än ner, men det kan skifta. Det kan det verkligen! Men det får helt enkelt göra det, tills jag tagit mig förbi detta på ett bra sätt. Vilket jag gör, förr eller senare. Ska inte stressa med det..

// jessiie //

Dance with the devil

Skjut Mig!

Det är så jag känner nu, verkligen bara Skjut Mig! Vissa saker är helt enkelt svårare än vad man trodde att de skulle vara, och ibland är jag inte så stark som jag önskar att jag vore. Det är kass, det är så jävla kass att jag blir helt irriterad på mig själv.. Svag. Jättesvag känner jag mig, och helt värdelös. Jag måste sysselsätta mig!

I am losing you again
Let me out and let me in
'cause you're not alone here
Not at all
Let me belong here
Break my fall


How come the wrong, feels like the right? How come I feel so weak, when I really am so strong?

Imorgon är det VFT igen, jag är inte så jävla lycklig över det kan jag säga! Samtidigt är det bra att jag inte sitter hemma bara, men jag orkar verkligen inte vara helt pigg och glad. Det gör jag faktiskt inte, speciellt när jag faktiskt inte är det. Dilemma, kör kanske bara halvdag. Det får man, tror jag i alla fall.

// jessiie //

Fix You

Lyckades iaf stryka, dammsuga, bädda föräldrarnas säng och dra igång diskmaskinen.

Man får säga att jag är lite duktig, eller ganska mycket. Det avgör man själv, helt och hållet själv. Jag är såååå snäll! Lite upp och ner är jag också, just nu gillar jag (Som ni nog märkt) att hålla mig sysselsatt.
Sitter i skrivande stund och pratar med folk på msn, lyssnar på musik via Spotify och fixar en bra playlist i Spotify också. Lyssnar igenom massa nya låtar med Breaking Benjamin, som för övrigt är ett jävligt bra band!

Jaja, orkar inte dra mig här mer nu.. Sov sött sen!

// jessiie //

Finns i mina drömmar

Det är svårt att komma hem, svårt för att man inte är sysselsatt längre.

Sitter just nu på msn, Bengt skulle sova en stund. Sen ska jag sätta igång med diverse saker, så som att dammsuga, bädda föräldrarnas säng (Jaa, ibland är man helt enkelt bara snäll), kanske stryka, fylla i min VFT-lapp osv..
En hel del saker när man tänker efter, men jag behöver det. Orkar inte bara sitta, jag blir helt knäpp då. Har lyckats fixa Spotify till Josefin och mig, via min kompis Anders. Han är bra han, en snäll människa!

Ska försöka börja skriva på läsminnen, något skit som ska lämnas in imorron. Men vetefan vad jag ska skriva. Helt jävla svårt är det ju, jag kommer knappt ihåg vad jag har läst och när jag läste det.
Nej, detta gillar jag inte. Annars får man ta lite sanning och lite hittepå, så löser det sig säkert och blir bra :P Haha!

// jessiie //

Sagan som tog slut

En jobbig dag är vad det kommer att bli, det går inte att förneka.

Såå.......
Ge mig allt stöd och visa all omtanke ni kan, för jag kommer att behöva det. Eller så struntar ni i det, det går också bra. Jag tvingar ingen, verkligen inte. Bara en bra tidpunkt att visa att ni verkligen finns där.
Jag är så trött, jag orkar ingenting.Vill INTE stiga upp såhär tidigt, inte efter så få timmars sömn. Det känns i alla fall som att jag inte sovit mer än 3-4h, vem som helst vet att det är för lite.

Ha det bra idag!

// jessiie //

Riktigt härligt idag!

Well, god morgon då typ.

Solen skiner, himlen är underbart blå, jag lyssnar återigen på Dead And Gone, mitt hjärta bultar lite oroligt och jag undrar hur allt ska gå.. Men hoppas ändå på en bra dag, ska träffa Josefin halv 12.
Då blir det frukost någonstans och bara chilla innan vi börjar, ganska så trevligt faktiskt. Kan man bara njuta av det fina vädret. Sånt gillar vi, väldigt mycket också =D Det börjar äntligen bli vår på riktigt!

TOTAL LYCKA ÖVER DET!!!

Annars idag då? Jag vet inte riktigt, förmodligen inte så mycket.
Nu måste jag börja göra mig iordning, klockan bara springer iväg ju.
*suck* Jag ska alltid sega mig :P

// jessiie //

Helt jävla såld!

Oohh, how I like this song. Jaa, alltså.

Dead and Gone med TI ft Justin Timberlake. Är helt jävla såld på den! Lyssnar på den hela tiden, förstås via Spotify. Man vågar ju fan inte ladda ner något nu, tack vare IPRED-lagen.
Stoppa den någonstans vet jag! Ni gör INGEN en tjänst genom att upplåta en sådan lag, ni bara förstör. Tycker INTE om er! Mycket aggression här, men det är najs :P I alla fall just nu! I Need It!
Ohh I've been travelin on this road too long (too long)
Just trying to find my way back home (back home)
The old me is dead and gone, dead and gone


// jessiie //

Dead and Gone

WOW!

Vilken jävla kväll igår! =D Det var riktigt skoj, fast jag hade nästan inte väntat mig nåt annat. Har alltid roligt med Martin och hans kompis, första gången på Slagt oxå. Bara plus måste jag säga =)
Hemma runt 20 i 5, somna halv 6. Vakna typ 20 i 9, det var inte alls skoj. Fast jag var inte bakis eller någonting, det är faktiskt ganska skönt =D Man är mest trött och lite halvt sliten, dansa som jag vet inte vad igår ju :P

Idag är det slappdag i alla fall, ska snart gå och duscha. Man blev ju lagom svettig igår :P
Men det är så det ska vara! =D En ny favoritlåt, Martin har sjukt bra musiksmak.

TI ft Justin Timberlake - Dead And Gone, ni borde verkligen lyssna på den!

// jessiie //

Det var då, det ena gav det andra

Sitter och lyssnar på musik, fönstret är öppet och in strömma den ljumma luften och solstrålarna..

(Gud vad poetiskt det där lät :P Haha!)

Nyss duschat, funderar på vad jag ska hitta på härnäst. Ska nog ta min feta röv och dra mig ut i solen, det är egentligen det enda rätta. Man kan INTE sitta inne en sån här dag :O !
Ändå har jag gjort det större delen av dagen, förvisso p.g.a städning. Men ändå, shame on me! Så jaa.. Varför sitter jag då kvar? Haha, jag är knäpp! Jag drar nu!

Ha det fint, njut av solen och älska varandra!

// jessiie //

Snälla, ni måste komma!

Sunshine till tusen där ute! Jag är så glad!

Inte ett moln på himmeln heller, LYCKA! Det är så härligt så jag vet inte vad! Nu hoppas jag bara på en riktigt härlig dag och kväll, så blir allt sådär fint och bra som jag vill =) Är ju ev utgång på Slagt idag =)
Med Josefin och troligtvis 2 av hennes vänner, så det kan nog bli roligt. Sen att Martin och hans kompis oxå ska ut, jaa. Det är roligt! Alltid roligt att träffa Martin när han är full =D För er som inte vet, han är min bror =)

Well, i annat fall så ska jag hjälpa min kära mamma att städa hela huset. När det är såhär fint väder tänker ni då...... Men lugn, det här går snabbt. Dammsuga, dammtorka och vattna blommor. Sen är det done =)

// jessiie //

Sorry I can't find the fire in your eyes

Breaking Benjamin - Breath.

Min styrka, min energi, min vilja. Allt jag, på något vis. Vet inte riktigt varför, men den har satt sig. Jag Älskar verkligen låten! Det blev aldrig några tårar igår, det gick inte. Inte ens till filmen gick det, jag hade hoppats på det.
Har inte blivit något med det idag heller, jag är kanske knäpp som vill gråta. Men jag känner mig tom på energi, känner mig tom på allt. Att få gråta ut alla spänningar hade varit så jävla skönt.

Avenged Sevenfold - Afterlife, också sjukt bra. Ni bör VERKLIGEN lyssna på den!

Hjälp mig, hjälp mig att komma loss. Att komma ur detta, för det blir inte hållbart i längden. Jag kommer att gå sönder då, på riktigt. Så snälla, hjälp mig..

// jessiie //

Ibland blir det stopp

Nej, jag gör inte mer nu. Det är tyvärr så det är.

Men kom ihåg

Helt outstanding närvaro här idag! Jag blir t.o.m förvånad över mig själv.

Kvällen har bestått av filmtittande, jag har också gjort upp planer för morgonkvällen (Kan man säga så ens? Om inte så kan man det nu, för jag har i annat fall uppfunnit det ordet nu!)
Sen har jag varit lite effektiv, dammsugat kök och hall, fixat på min toa och fixat bland mina kläder. Ibland blixtrar det till i min hjärna och kropp. Inte så värst ofta dock, men det händer. Det märker vi ju!

Måste lägga mig nu, egentligen. Ska upp tidigt!

Hörs imon någongång!

// jessiie //

You take the breath right out of me

Det blev några bilder i det fullkomligt underbara vädret! Dock var det inte så kul att vara ute själv och Rocky var inte så sugen på att leka, åtminstone inte så länge som jag hade velat. Förståeligt dock, han är typ snart 12 år.
Han orkar inte så mycket och inte så länge till, det är faktiskt ganska jobbigt att tänka på det. Jag vet att han kommer att försvinna, men man vill inte erkänna sånt.
Då blir det så på riktigt lixom..

Funderar på att titta på P.S I Love You.  Av nån underlig anledning känner jag att jag behöver gråta, sådär riktigt ordentligt. Helt skumt, eller så är det mycket under ytan. Tror att det kan vara så faktiskt. Bläää....!

// jessiie //

Nej =(

I don't belong here, I gotta move on dear escape from this afterlife
’Cause this time I'm ready to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I’d hope you might
take me back inside when the time is right

You make me happy, when skies are blue =)

God eftermiddag =)

En strålande glad Jessica, som strålar i kapp med solen utanför! Jag vaknade upp till solsken och det gjorde hela min dag =D Jag har verkligen varit sådär härligt glad idag, helt galet vad lite sol kan göra.
Mer solsken åt folket säger jag! WOOOOHOOOOO!
Anyways, jag funderar på att gå ut en stund. Leka med Rocky och ta några fina bilder i det underbara vädret! Glädje endorfiner till tusen känner jag! =D

Take Care, See You ;)

// jessiie //

S, you are my sunshine<3


Vilse eller ej?

Här sitter jag nu.

Jag är astrött och vill egentligen bara gå och lägga mig igen, men det funkar tyvärr inte så =/ Jag ska på Central Fältdag i Svedala, på nåt ställe som jag inte ens hittar till, hur perfekt är inte det?!
Tydligen ska det inte ligga så långt fran stationen, typ 400 m eller vad det stod på Eniro. Så jag hoppas att jag hittar dit utan problem, typ såna problem som att gå vilse och liknande. Jag kommer att hitta!

Jag har förberett mig iaf! Nu måste jag sminka av mitt ena öga och sen sminka det igen.
Ha det fint idag, det är vårväder också. Hoppas nu bara det är varmt idag =)

// jessiie //

Våren är verkligen här nu!

Inte äkta, bara fejk.

En riktigt härlig dag! Ända tills man kom hem, ringde ett samtal, och blev dissad för wow. Hur Jävla Fräckt är det egentligen? Tack för den televerket, typ nåt i den stilen åtminstone. Trevlig promenad i Lund fick jag också.
Fick även inhandlat en body (Som för övrigt inte alls sitter som den borde, kanske för liten?!) och en t-shirt i ett härligt och luftigt material. Allt i vitt, det är ju vår nu.
Riktigt härligt väder har det varit idag =D


Jaja, ska nog vila lite nu. Huvudvärk, förkyld och öron som gör ont. *pest*

// jessiie //

Inte alls så

And this is what we do, I'm starting something new..................(8)

Central fältdag imorgon, först nu som vi fått infon. Snacka om för jävla segt! Hur fan ska vi kunna kontakta kommunansvarige i Svedala när vi inte har nåt jävla nr till honom eller ens vet vad han heter? Starkt jobbat mina små vänner! Well, man kan ju hoppas på att det är en kul fältdag. Fast, jag tvivlar på det faktiskt.

Ska ringa några samtal och sen är det väl dags att börja göra sig iordning och dra till stora stan Malmö =)
Inte så mysigt väder, men det ser åtminstone inte kallt ut. Det är alltid nåt!

// jessiie //

RSS 2.0