Taggad till tusen ;)

Hejsan hallå!

Nu har jag också blivit uppskrämd, haha :P Funderar på om man ska gå och ta sig en dusch, piggna till och fräscha upp sig lite grann. Tydligen ska man med mamma till Trelleborg, hon skulle handla. Vet dock inte vad.

Update......
Fast det egentligen är någon update, eftersom inlägget aldrig blev publicerat. Men jag har i alla fall käkat frukost, med Martin och Bengt och egentligen mamma också. Men hon åt inget. Plockat undan allt och varit ute med soporna =D Jag är sådär duktig hela tiden, det känns så bra! Kalaset igår var helt okej, god mat och god dricka (Cider och Baileys *mums*). Kom hem vid halv 10 ju och la mig och läste, jättemysigt och jätteskönt =) Fast mindre skönt var att jag inte somnade förrän klockan 2, det gick bara inte att somna..

Basshunter - Camilla, den engelska versionen. Faktiskt ganska bra, för att vara honom. Hans texter är bra, synd bara att melodierna låter ungefär exakt likadant =/ Man borde kanske göra sig lite iordning, eller i alla fall gå och duscha. Så håret hinner torka (Och inte lukta =( ) Mitt hår blivit lite ledset sen jag permanenta det och råkade använda fel schampo efteråt =(

Men men, ha det fint idag och hoppas ni får en superkul fredag =D

// j e s s ii e //

Kommentarer
Postat av: Maado

Permanenter kan kan verkligen ta död på håret...

Det har iofs min blekning gjort så jag funderar på att färga om det nu och klippa en bra bit :P



Naglarna blev toppen ^^ Man känner sig så fräsch!

2009-05-22 @ 13:31:17
URL: http://maaado.blogg.se/
Postat av: jd

du är en av dom 5 som tävlar om att bli veckans bloggare :)

nu är det upp till folket att rösta!

lycka till!

kram<3

2009-05-22 @ 23:12:31
URL: http://ffjun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0