Lättnad

Det var det.

Nu är det gjort, nu dröjer svaret ca 2 veckor. Fast jag hinner ändå glömma bort den, men det gör inget. Det känns bra, allt känns ganska så bra nu. Jag gillar det. Det mesta rullar på ganska så bra och livet börjar kännas good again.
Det har ju varit upp och ner, hit och dit ett tag. Ganska så jobbigt har det varit, därför känns det så skönt att det äntligen börjar gå på rätt håll igen. Tack för det Universum, eller vem det/den nu är som gör det lättare igen.

Take Care, Bye Bye Then!

// jessiie //

Kommentarer
Postat av: Robin

Egentligen är dubbelmoralen ganska komisk. Alla vill vara unika och ha en egen stil och image. Men ingen vill sticka ut eller på något sätt uppfattas annorlunda. Man är rädd att ändra ska titta snett på en eller att man ska bli utstött av sina vänner.



Dagens samhälle tillåter inte att någon har en helt egen stil och går emot alla normer och oskrivna "imagelagar". Samtidigt ska du inte härma din kompis. Samtidigt ska du följa ''modet''.



Inte undra på att så många är så osäkra på sig själva!

2009-01-15 @ 19:27:32
URL: http://rsvedling.blogg.se/
Postat av: Robin

Nej, men de som är annorlunda på ett extremt sätt. Eller bara har ett utmärkande utseende... dom får ju aldrig en chans att komma in.

2009-01-15 @ 19:54:43
URL: http://rsvedling.blogg.se/
Postat av: Jessie

Den som gör ditt liv lättare är du själv :)

2009-01-16 @ 10:08:07
URL: http://D3arjessie.blogspot.com
Postat av: Albin

Tack så hemskt mycket :)



2009-01-16 @ 18:36:01
URL: http://albingoespink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0